Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faza lutealna trwa stanowczo za długo!
A to przy owu to normalne i faktycznie, ja też tak miałam. Ale przy okresiePytalam o bole okoloowulacyjne Czy występują i czy się pokrywają z pikiem. U mnie tuz przed pikiem dzień lekkiego bólu jajnika, a potem mam jeden dzień mocnego naparzania jakby chciał jajnik wystrzelić. Do tego mega wzdęty brzuch. No i w sumie nie pisałam tego wczoraj ale tez zaobserwowałam problemy z Przed owu mam zaparcie
no czasami się dłużyFaza lutealna trwa stanowczo za długo!
u mnie właśnie to różnie przed okresem ..czasem piersi wcale nie bolą tak jak w tamtym cyklu a czasem czuje jakby cycki mi ktoś skopał napuchnięte i obolałe aż ciężko stanik ściągnąć.. teraz same sutki mnie bolą bardzo tkliwe ale nie chce nawet przypisywać tego do ciazy bo wiem ze tez tak miałam pare dni przed miesiączką ..mnie cycki bolą od piku, ale tak specyficznie okresowo. Jak byłam w ciązy w czerwcu to bolały inaczej, były większe nabrzmałe.
Trzymam się jeszcze nadziei, że może dopiero zagnieżdża się, dziś 7 dzień od piku.
u mnie właśnie to różnie przed okresem ..czasem piersi wcale nie bolą tak jak w tamtym cyklu a czasem czuje jakby cycki mi ktoś skopał napuchnięte i obolałe aż ciężko stanik ściągnąć.. teraz same sutki mnie bolą bardzo tkliwe ale nie chce nawet przypisywać tego do ciazy bo wiem ze tez tak miałam pare dni przed miesiączką
rozumiem, na pocieszenie mogę powiedzieć, że ja byłam przekonana, że okres idzie a pojawiła się owulacja wiec wiem, że wszystko jest możliwe . Oby u Ciebie jednak na ciążę to było kochana.u mnie właśnie to różnie przed okresem ..czasem piersi wcale nie bolą tak jak w tamtym cyklu a czasem czuje jakby cycki mi ktoś skopał napuchnięte i obolałe aż ciężko stanik ściągnąć.. teraz same sutki mnie bolą bardzo tkliwe ale nie chce nawet przypisywać tego do ciazy bo wiem ze tez tak miałam pare dni przed miesiączką ..
tak to jest..na szczęście wszystko wychodzi jak narazie po myśli ale 2 tyg w samym stresie byłam bo szef ogłosił ze zwalnia 10% ludzi,starałam się nie stresować ale i tam lekkie nerwy były a dzisiaj był dzień ostateczny na szczęście nie przyszedł z wypowiedzeniembo jak wszyztsko się nałoży to tak jest, ja też mam bardzo ciężki okres, już czekam, aż przyjdzie i nowy cykl zacznę a tu się ciągnie
dziękuje oby nam w końcu wyszło wszystkim,bardzo tego bym chciałarozumiem, na pocieszenie mogę powiedzieć, że ja byłam przekonana, że okres idzie a pojawiła się owulacja wiec wiem, że wszystko jest możliwe . Oby u Ciebie jednak na ciążę to było kochana.
No właśnie ciekawe od czego to zależy , że raz bolą a raz nic....
@Zazuu !