reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ja mam raczej typowy bol miesiączkowy, calego podbrzusza, i zawsze uczucie jakby ktoś mi łapał za jajniki i ciagnąl jak krowie wymiona, zeby wycisnąć z nich nie mleko a krew 😁😂🤣🤣🤪
No ja też mam podobnie, a dziś mnie tak dziwnie ten jajnik bolał, kół, teraz się uspokoił, może już za bardzo się doszukuje, że coś nie tak przy tym plamieniu. Poczekam jak będzie przyszły wyglądał😁. W sumie wiesz dawno nie czułam moich jajników tyle co w tym cyklu 😂😂😂

reklama
Gratulacje!

Witaj w tym samym klubie. Jak wstawiam zdjecia do prenom to on wciąż przesuwa owulację więc pytanie czy wystarczy pozytyw wg nas czy wg aplikacji - ma te same rozkminy ;) u mnie dziś temperatura nie urosła jeszcze... wstawiam na dole wykres, bo u mnie też jakiś dziwny póki co...

Jestem tyko dobę za tobą z owulacją ;) dziś mnie tak całe podbrzusze spuchło i pobolewa, że aż mi się ciężko w pracy siedzi...az mi się jeść nie chce.

Tak zawsze czy to jednorazowo? bo długie masz te plamienia.
Mam pierwszy raz takie przeboje jak cały ten cykl 🤷‍♀️ jest długi inny 🤷‍♀️. Dlatego zastanawiam co się dzieje czy poprostu powrót owulacji i ten szok organizmu tak działa

Gratulacje!

Witaj w tym samym klubie. Jak wstawiam zdjecia do prenom to on wciąż przesuwa owulację więc pytanie czy wystarczy pozytyw wg nas czy wg aplikacji - ma te same rozkminy ;) u mnie dziś temperatura nie urosła jeszcze... wstawiam na dole wykres, bo u mnie też jakiś dziwny póki co...

Jestem tyko dobę za tobą z owulacją ;) dziś mnie tak całe podbrzusze spuchło i pobolewa, że aż mi się ciężko w pracy siedzi...az mi się jeść nie chce.

Tak zawsze czy to jednorazowo? bo długie masz te plamienia.
Jakby z wykresu nie wynika nic, poki nie bedzie 3 razy temperatura w gorę, wtedy wiadomo, ze na pewno owu się odbyła. Takze czekamy 👍🤞

Mam pierwszy raz takie przeboje jak cały ten cykl 🤷‍♀️ jest długi inny 🤷‍♀️. Dlatego zastanawiam co się dzieje czy poprostu powrót owulacji i ten szok organizmu tak działa
No to się poobserwuj, najlepiej sobie zapisz, bo rzeczywiście może powrót owulacji zamieszał trochę. Jak dalej będziesz plamić to chociaż test zrób i skonsultuj na teleporadzie ;)

No ja też mam podobnie, a dziś mnie tak dziwnie ten jajnik bolał, kół, teraz się uspokoił, może już za bardzo się doszukuje, że coś nie tak przy tym plamieniu. Poczekam jak będzie przyszły wyglądał😁. W sumie wiesz dawno nie czułam moich jajników tyle co w tym cyklu 😂😂😂
Ogolnie od kilku miesięcy moj @ rozpoczyna się od plamien czasami 2 dni, czasem 3 dni i buch... leje się, ale nie dluzej. W zadnej ciąży nie mialam plamień implantacji, więc jak widze juz lekko zabarwiony sluz w okolicy @ mózg moj mówi "wiedziałam" a serce się łudzi, ze moze to te plamienie.

No to się poobserwuj, najlepiej sobie zapisz, bo rzeczywiście może powrót owulacji zamieszał trochę. Jak dalej będziesz plamić to chociaż test zrób i skonsultuj na teleporadzie ;)
No tak robię bo zwykle plamienia przed okresem miałam ale to z dnia na dzień się gdzieś tam pojawiały znikały i zwiększały i przychodził, klasycznie 3 dni jak coś 🤷‍♀️ więc ogólnie dziwne to wszystko.

Ogolnie od kilku miesięcy moj @ rozpoczyna się od plamien czasami 2 dni, czasem 3 dni i buch... leje się, ale nie dluzej. W zadnej ciąży nie mialam plamień implantacji, więc jak widze juz lekko zabarwiony sluz w okolicy @ mózg moj mówi "wiedziałam" a serce się łudzi, ze moze to te plamienie.
No dlatego dziwne to dla mnie jest i może za bardzo się doszukuje się co nie tak 😂.

Hejo dziewczęta! Jakaś grypa mi się przyplątała i mam zwolnienie, więc nadrabiam wątek 😅 Widzę, że między 19.11 a 21.11 to się dziewczyny ostro kreseczkami pozarażały 🥰
W grudniu będzie nowy wątek kreseczkowy, czy raczej do staraczek większość przechodzi? 🤔

reklama
Hejo dziewczęta! Jakaś grypa mi się przyplątała i mam zwolnienie, więc nadrabiam wątek 😅 Widzę, że między 19.11 a 21.11 to się dziewczyny ostro kreseczkami pozarażały 🥰
W grudniu będzie nowy wątek kreseczkowy, czy raczej do staraczek większość przechodzi? 🤔
będzie kreskowy normalnie, ale na razie jeszcze kibicujemy sikającym w listopadzie ;)

Do góry