Emka24@
Fanka BB :)
To dawaj znać jak coś to w piątek testujesz nie? Ile dni masz już to plamienie?Właśnie nadal takie skąpe plamienie, ale dziś już temp. Spadła, więc pewnie się rozkręci za niedługo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dawaj znać jak coś to w piątek testujesz nie? Ile dni masz już to plamienie?Właśnie nadal takie skąpe plamienie, ale dziś już temp. Spadła, więc pewnie się rozkręci za niedługo.
Jestem mega ciekawa czy cos tam znajdąNo niestety tak sie czeka ba tego typu wyniki juz tyle sie naczekalam ze miesiac w ta czy w ta to bez roznicy xD
Hej, przeciwciała anty-TPO i anty-TG dobadaj koniecznie.No i się okazuje że mogę mieć problemy z tarczyca moje TSH jest dwukrotnie ponad normę (9,390 µIU/ml) ale ft3 i ft4 w normie ktoś wie co w takiej sytuacji najlepiej dobadac?
Oooo mój! To troche poczekamy razem z TobąZa 6 tygodni
gratulacje piękna kreseczka
tak zrobię, dziękujęHej, przeciwciała anty-TPO i anty-TG dobadaj koniecznie.
W piątek już nie będzie sensu testować, liczę, że dzis to się rozkręci 6 dni mam plamienie 3 dni brązowe ze śluzem, później bardziej żywa krew że śluzem, wczoraj zwiększyła się z rana ilość żywej krwi, później tak jakby już prawie wcale i może na pół podpaski, dziś to na razie takie plamienie więc trochę dziwne bo tak nie miałam jeszcze nigdy, ale też cykl dziś 41 dzień, wróciła owulacja więc może przez to też taki zgupiały jest ten organizm .To dawaj znać jak coś to w piątek testujesz nie? Ile dni masz już to plamienie?
dobrze będzie - spójrz na to z innej strony - jest się do czego przyczepić to wiadomo co leczyć i zaraz będzie gittak zrobię, dziękuję
Eh trochę mnie to podłamało ale nic, trzeba walczyć
Gratulacje!
Witaj w tym samym klubie. Jak wstawiam zdjecia do prenom to on wciąż przesuwa owulację więc pytanie czy wystarczy pozytyw wg nas czy wg aplikacji - ma te same rozkminy u mnie dziś temperatura nie urosła jeszcze... wstawiam na dole wykres, bo u mnie też jakiś dziwny póki co...no mi się to wydaje logiczne, ale nie jestem pewna, czy dobrze to rozumiem mi dzisiaj wyszedł test owulacyjny trochę ciemniejszy i jak dodałam go do premom, to mi znow przesunęło owulacje, a ja tak naprawdę nie powinnam go już przecież robić po wczorajszym pozytywnym wyniku. Więc albo instrukcja testów jest bez sensu i powinno być, że sikasz do najciemniejszego i spadku i liczysz od najciemniejszego, albo premom jednak źle do tego podchodzi
Jestem tyko dobę za tobą z owulacją dziś mnie tak całe podbrzusze spuchło i pobolewa, że aż mi się ciężko w pracy siedzi...az mi się jeść nie chce.tały się wrazliwsze i od początku dnia czułam jakbym "podsikiwała" we wkladkę, miałam takie odczucie mokrosci. Wszystko się zgadza.
Pytanie teraz tylko jedno - czy plemniki z niedzieli dadzą radę. Cierpliwie czekam przynajmniej do 30.11 i obserwuje, co mi temperatura zasugeruje. Super, ze we dwie jestesmy w tym samym momencie - będziemy mogły sobie obserwować własne wykresy.
Tak zawsze czy to jednorazowo? bo długie masz te plamienia.Właśnie nadal takie skąpe plamienie, ale dziś już temp. Spadła, więc pewnie się rozkręci za niedługo.