Za chwilę będę mieć 33, ale…my się staramy już od ponad dwóch lat.tak, ja mam 34 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za chwilę będę mieć 33, ale…my się staramy już od ponad dwóch lat.tak, ja mam 34 lata
A ja mam pytanie, czy są tu jakieś dziewczyny, które starają się o pierwsze dziecko w wieku 33/34 lat?
Mój stary kocha złom.
Tak, tak moje drogie- złom.
Zbiera go, wydłubują, sprzedaje i dostaje za to dużo hajsu. Tzn. bo on nie każdy złom zbiera- jego interesuje miedź i metale szlachetne z elektroniki.
Nie jest Poznaniakiem.
Za ten hajs kupuje sobie swoje zachcianki lub prezenty dla mnie.
@LadyCaro , cieszę się z Twojego.
Ja zaczęłam w wieku 33, myślałam, ze szybko pójdzie, na zasadzie nie spinamy się, to się udało haha.Za chwilę będę mieć 33, ale…my się staramy już od ponad dwóch lat.
Trochę zazdroszczę bo u nas każdy zakup powinien być w 100% przemyślany![]()
3 tak naprawdę z liczeniem owulacji etc. Tabletki odstawiłam 6 miesięcy temu ale na początku wręcz omijaliśmy płodne dni by najpierw organizm wrócił do normyI który cykl starań?
Noo, ok, tylko z tej jego przedsiębiorczości pozostaje sporo plastików.Twój Stary jest przedsiębiorczy, mój jest chory na głowę![]()
mój były mąż uwielbiam starocie/ złom. Mieliśmy nawet antykwariatMój stary kocha złom.
Tak, tak moje drogie- złom.
Zbiera go, wydłubują, sprzedaje i dostaje za to dużo hajsu. Tzn. bo on nie każdy złom zbiera- jego interesuje miedź i metale szlachetne z elektroniki.
Nie jest Poznaniakiem.
Za ten hajs kupuje sobie swoje zachcianki lub prezenty dla mnie.
@LadyCaro , cieszę się z Twojego.
No wiesz co, w imię nauki mogę sie kłuć codziennieMi by było po pierwsze szkoda moich żył.
No i mosz, a taki był plan dobry. Przydalaby mi się ta wiedza zupełnie do niczego ale teraz będę myśleć.Otóż. Nie zbadałam bo pakiet pzu nie obejmuje bety![]()
Będę mieć 33 za 1,5mca, staramy się o pierwsze dziecko. O co chodzi?A ja mam pytanie, czy są tu jakieś dziewczyny, które starają się o pierwsze dziecko w wieku 33/34 lat?
nie ma sprawy, jeżeli będziesz miała jakieś pytania to pisz śmiało. Mam 15-20 dni z bólem w miesiącu, więc wiele przetestowałam, spróbuję pomócz całego serca dziękuje za rady. Zapisuje![]()