Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak teraz myśle, ze ktoś musiałby mieć za dużo kasy na rozyebanie, Chyba se wykupie pakiet PZU żeby to sprawdzićUwaga, będzie pytanie z serii głupich, ale nie aż tak głupich żeby się nad nim nie zastanawiac
Robił ktoś kiedyś betę tuz po podaniu ovitrelle/pregnylu etc? Np na drugi-trzeci dzień? Tak sobie siedzę i myślę i ciekawa jestem do jakiego stopnia w szczytowym momencie wywala betę, czy od razu w górę a później już tylko w dół czy może stopniowo w górę i stopniowo w dół
Mi by było po pierwsze szkoda moich żył .Tak teraz myśle, ze ktoś musiałby mieć za dużo kasy na rozyebanie, Chyba se wykupie pakiet PZU żeby to sprawdzić
powodzenia w postanowieniu,ja tak samo powiedziałam sobie w tym cyklu ze nie zrobię testu prędzej niż 1 dzień przed okresem,spróbuje trzymać się tego ale ciężko będzie,tym bardziej ze 15 testów zamówiłam,także powodzenia dla mnie..Jestem dzisiaj 3dpo a w planie mam wyczekać do 29.11 . Nie wiem jak ja to wytrzymam.
Ja zamowilam 10. kiedy masz testować?powodzenia w postanowieniu,ja tak samo powiedziałam sobie w tym cyklu ze nie zrobię testu prędzej niż 1 dzień przed okresem,spróbuje trzymać się tego ale ciężko będzie,tym bardziej ze 15 testów zamówiłam,także powodzenia dla mnie..
Tak teraz myśle, ze ktoś musiałby mieć za dużo kasy na rozyebanie, Chyba se wykupie pakiet PZU żeby to sprawdzić
tak, ja mam 34 lataA ja mam pytanie, czy są tu jakieś dziewczyny, które starają się o pierwsze dziecko w wieku 33/34 lat?
I który cykl starań?tak, ja mam 34 lata
I to jest motto mojego Starego.
Kiedyś zabronił mi wyrzucić spryskiwacz do kwiatków, którego zbiornik stopiłam wrzątkiem bo sam spryskiwacz jest DOBRY. Chooy, że już kupiliśmy 4 nowe po 3 zl sztuka (full zestaw i spryskiwacz i butelka, piękne, amerykańskie, kolorowe) spryskiwacz dalej leży w garażu i czeka az za 40 lat powiem "wiesz Kochanie mam tutaj taka plastikową butelkę ze standardowym gwintem, bardzo chciałabym sobie w nią wkręcić spryskiwacz, a akurat nie mam" i właśnie wtedy zadzieje się magia
Tak wygląda życie z poznaniakiem drodzy Państwo
Mój stary kocha złom .Mój Stary z kolei kocha pudełka. Każde pudełko po czymkolwiek zostawia, bo fajne pudełko i się przyda. I tym sposobem mamy zajebane pudełkami różne miejsca w domu. Pustymi oczywiście. Czasem je wyrzucam i Stary się nie orientuje.
Hitem jest moim zdaniem jak przychodzi karma dla kota to w zgrzekach ofoliowanych na takich kartonowych tackach. Każda taka tacka jest odłożona. Po co? **** wi.