reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Uwaga, będzie pytanie z serii głupich, ale nie aż tak głupich żeby się nad nim nie zastanawiac 😂
Robił ktoś kiedyś betę tuz po podaniu ovitrelle/pregnylu etc? Np na drugi-trzeci dzień? Tak sobie siedzę i myślę i ciekawa jestem do jakiego stopnia w szczytowym momencie wywala betę, czy od razu w górę a później już tylko w dół czy może stopniowo w górę i stopniowo w dół 🤔
Tak teraz myśle, ze ktoś musiałby mieć za dużo kasy na rozyebanie, Chyba se wykupie pakiet PZU żeby to sprawdzić 😂

reklama
I to jest motto mojego Starego.
Kiedyś zabronił mi wyrzucić spryskiwacz do kwiatków, którego zbiornik stopiłam wrzątkiem bo sam spryskiwacz jest DOBRY. Chooy, że już kupiliśmy 4 nowe po 3 zl sztuka (full zestaw i spryskiwacz i butelka, piękne, amerykańskie, kolorowe) spryskiwacz dalej leży w garażu i czeka az za 40 lat powiem "wiesz Kochanie mam tutaj taka plastikową butelkę ze standardowym gwintem, bardzo chciałabym sobie w nią wkręcić spryskiwacz, a akurat nie mam" i właśnie wtedy zadzieje się magia 😂

Tak wygląda życie z poznaniakiem drodzy Państwo 😂

Mój Stary z kolei kocha pudełka. Każde pudełko po czymkolwiek zostawia, bo fajne pudełko i się przyda. I tym sposobem mamy zajebane pudełkami różne miejsca w domu. Pustymi oczywiście. Czasem je wyrzucam i Stary się nie orientuje.
Hitem jest moim zdaniem jak przychodzi karma dla kota to w zgrzekach ofoliowanych na takich kartonowych tackach. Każda taka tacka jest odłożona. Po co? **** wi.
Mój stary kocha złom 🤭.

Tak, tak moje drogie- złom.
Zbiera go, wydłubują, sprzedaje i dostaje za to dużo hajsu. Tzn. bo on nie każdy złom zbiera- jego interesuje miedź i metale szlachetne z elektroniki.

Nie jest Poznaniakiem🤷🏻‍♀️.

Za ten hajs kupuje sobie swoje zachcianki lub prezenty dla mnie😅.

@LadyCaro , cieszę się z Twojego 🩸.

Do góry