Za chwilę będę mieć 33, ale…my się staramy już od ponad dwóch lat.tak, ja mam 34 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za chwilę będę mieć 33, ale…my się staramy już od ponad dwóch lat.tak, ja mam 34 lata
A ja mam pytanie, czy są tu jakieś dziewczyny, które starają się o pierwsze dziecko w wieku 33/34 lat?
Mój stary kocha złom .
Tak, tak moje drogie- złom.
Zbiera go, wydłubują, sprzedaje i dostaje za to dużo hajsu. Tzn. bo on nie każdy złom zbiera- jego interesuje miedź i metale szlachetne z elektroniki.
Nie jest Poznaniakiem.
Za ten hajs kupuje sobie swoje zachcianki lub prezenty dla mnie.
@LadyCaro , cieszę się z Twojego .
Ja zaczęłam w wieku 33, myślałam, ze szybko pójdzie, na zasadzie nie spinamy się, to się udało haha.Za chwilę będę mieć 33, ale…my się staramy już od ponad dwóch lat.
Trochę zazdroszczę bo u nas każdy zakup powinien być w 100% przemyślany
3 tak naprawdę z liczeniem owulacji etc. Tabletki odstawiłam 6 miesięcy temu ale na początku wręcz omijaliśmy płodne dni by najpierw organizm wrócił do normyI który cykl starań?
Noo, ok, tylko z tej jego przedsiębiorczości pozostaje sporo plastików.Twój Stary jest przedsiębiorczy, mój jest chory na głowę
mój były mąż uwielbiam starocie/ złom. Mieliśmy nawet antykwariatMój stary kocha złom .
Tak, tak moje drogie- złom.
Zbiera go, wydłubują, sprzedaje i dostaje za to dużo hajsu. Tzn. bo on nie każdy złom zbiera- jego interesuje miedź i metale szlachetne z elektroniki.
Nie jest Poznaniakiem.
Za ten hajs kupuje sobie swoje zachcianki lub prezenty dla mnie.
@LadyCaro , cieszę się z Twojego .
No wiesz co, w imię nauki mogę sie kłuć codziennieMi by było po pierwsze szkoda moich żył .
No i mosz, a taki był plan dobry. Przydalaby mi się ta wiedza zupełnie do niczego ale teraz będę myśleć.Otóż. Nie zbadałam bo pakiet pzu nie obejmuje bety
Będę mieć 33 za 1,5mca, staramy się o pierwsze dziecko. O co chodzi?A ja mam pytanie, czy są tu jakieś dziewczyny, które starają się o pierwsze dziecko w wieku 33/34 lat?
nie ma sprawy, jeżeli będziesz miała jakieś pytania to pisz śmiało. Mam 15-20 dni z bólem w miesiącu, więc wiele przetestowałam, spróbuję pomócz całego serca dziękuje za rady. Zapisuje