reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Mój stary kocha złom 🤭.

Tak, tak moje drogie- złom.
Zbiera go, wydłubują, sprzedaje i dostaje za to dużo hajsu. Tzn. bo on nie każdy złom zbiera- jego interesuje miedź i metale szlachetne z elektroniki.

Nie jest Poznaniakiem🤷🏻‍♀️.

Za ten hajs kupuje sobie swoje zachcianki lub prezenty dla mnie😅.

@LadyCaro , cieszę się z Twojego 🩸.

Twój Stary jest przedsiębiorczy, mój jest chory na głowę 😅

I który cykl starań?
3 tak naprawdę z liczeniem owulacji etc. Tabletki odstawiłam 6 miesięcy temu ale na początku wręcz omijaliśmy płodne dni by najpierw organizm wrócił do normy

Ale moja koleżanka i bratowa obie zaszły w 2 cyklu staran w wieku 34 lat z pierwszym dzieckiem. A teraz bratowa jest w ciąży z drugim w wieku 40 lat ...

Mój stary kocha złom 🤭.

Tak, tak moje drogie- złom.
Zbiera go, wydłubują, sprzedaje i dostaje za to dużo hajsu. Tzn. bo on nie każdy złom zbiera- jego interesuje miedź i metale szlachetne z elektroniki.

Nie jest Poznaniakiem🤷🏻‍♀️.

Za ten hajs kupuje sobie swoje zachcianki lub prezenty dla mnie😅.

@LadyCaro , cieszę się z Twojego 🩸.
mój były mąż uwielbiam starocie/ złom. Mieliśmy nawet antykwariat

Mi by było po pierwsze szkoda moich żył 😅.
No wiesz co, w imię nauki mogę sie kłuć codziennie 😀
Otóż. Nie zbadałam bo pakiet pzu nie obejmuje bety😂
No i mosz, a taki był plan dobry. Przydalaby mi się ta wiedza zupełnie do niczego ale teraz będę myśleć.

A ja mam pytanie, czy są tu jakieś dziewczyny, które starają się o pierwsze dziecko w wieku 33/34 lat?
Będę mieć 33 za 1,5mca, staramy się o pierwsze dziecko. O co chodzi? :)

reklama
Do góry