teraz proszę ładnie przeprosić za bezsensowne dramatyzowanie
Przepraszam
Ewidentnie! Gratulacje
Który dzień po owulacji?
Myślałam, że dziś 12dpo, ale
@Zazuu moze mieć rację, że owu była później... tak mniej więcej dzis jest 10-12dpo. Kreska jeszcze ściemniała, bo zrobiłam zdjęcie po minucie od siku
Widzę, gratulacje! Kiedy beta?
Jutro rano
Ja też pierwsze co powiedziałam to 'ja pierdole'
w ogóle czekam na męża, żeby mu pokazać.... a jestem teraz u mamy, bo obiecałam przyjść na zupe po pracy i ledwo siedzę z emocji. Chcę żeby mąż dowiedział się pierwszy
Żadnych! Po owu czułam bol podbrzusza i piekły mnie policzki, na piersi pojawiła sie delikatnie widoczna niebieska żyła... ale mam jasna skórę, więc stwierdziłam, że za bardzo sie przyglam i szukam objawow. A jak zrobiłam progesteron w czwartek to juz nic nie czułam. Tylko trochę płakałam, przy negatywnym teście w sobotę, przy piosence w radio... ale wszystko zganialam na to, że mi się nie udało itd. Poza tym trochę mnie mdliło, ale ja mam tak często i jak mówi
@Zazuu juz od 3 miesuecy mam ten objaw
aha! W sobote rano poczulam, ze cos ze mnie wylecialo, myślałam ze to okres a to taki sluz... no i wczoraj w czasie seksu nie było tak sucho jak zawsze przed @.
super
który cykl starań?
Od roku uprawiamy seks bez zabezpieczenia, ale od 3 miesięcy z myślą o dziecku... to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury i testami owu.
Piękne kreski!!! Gratuluję. Patrząc na Twój wykres po tym, jak płakałaś, bo raz ci spadła ta temperatura lekko i już się martwiłaś, a następnego dnia odbiło pięknie w górę to sobie już wtedy pomyślałam, że wykres masz piękny - idealny na ciążę i jest!!!
Ja tak nie ogarniałam tych spadków, wzrostów, bo to pierwszy cykl mierzenia
dziękuję
Super
robiłaś już bete i proga ?
Progesteron robiłam w czwartek na potwierdzenie owu... jutro pójdę na betę i progesteron
Dziewczyny dziękuję Wam ❤ za wszystko, za to że nauczyłam się od Was tyle o swoim ciele, wiem, że jeszcze może być różnie...