Zazuu
Fanka BB :)
Teraz proszę opisać symptomy 2 kresek z ostatnich dni i zarażać całe nasze szanowne grono
Przypominam, że Emka miała symptomy od 3 msc więc może nie sugerujmy się za bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz proszę opisać symptomy 2 kresek z ostatnich dni i zarażać całe nasze szanowne grono
Nie wierzę...
O matko jak cudownie! Gratulacje! leć na betęNie wierzę...
Choooj tam te sprzed 3 m-cy tez przyjmujePrzypominam, że Emka miała symptomy od 3 msc więc może nie sugerujmy się za bardzo
mogą się różnić trochę ważne żeby była morfologia w badaniu a wiem, że niektóre są podstawowe i nie zawierają morfo.Drogie jeśli chodzi o badanie nasienia czy różne diagnostyki mają różny zakres to jedno pytanie czy to raczej takie klasyczny zestaw ? A dwa czy oprócz 3-5 dni wstrzemięźliwości jakoś trzeba się przygotowywać?
Super robiłaś już bete i proga ?Nie wierzę...
prawdopodobnie, pod tym co zaznaczyłam, te białe kropeczki to jest Endo. U mnie podobnie to wyglądało, jak lekarz mierzył. I na dole w ramce masz napisane Endo 0,31 cm, czyli 3 mmCzy mogłybyście mi proszę powiedzieć, czy to co jest mierzone na tym zdjęciu, to jest endometrium?
Ok, czyli włączyła chociaż stymulację na wzrost pęcherzyków. U mnie na razie inofem x2, castangus no i dieta z niskim ig. Zobaczymy.