Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No problemoprzeptraszam, już wpisuję!
dziękuję.prawdopodobnie, pod tym co zaznaczyłam, te białe kropeczki to jest Endo. U mnie podobnie to wyglądało, jak lekarz mierzył. I na dole w ramce masz napisane Endo 0,31 cm, czyli 3 mm
Czyli te cykle mimo, że takie długie to miałaś jednak zazwyczaj z owulacją?Wiesz u mnie chyba nie specjalnie ktoś chciał coś włączać skoro w dwie ciąże zaszłam w 1cs, a w trzecią w sumie w 3cs (może to nawet był 2)
Nie wierzę...
A miałaś potwierdzona owulacje? Test wyszedł negatywny?Ej dziewczyny , a czy jest mozliwosc na pozytywny test kilka dni po spodziewanej @ czy już nie ma szans ?
To hormony przecież, te ciążoweteraz proszę ładnie przeprosić za bezsensowne dramatyzowanie
Czyli te cykle mimo, że takie długie to miałaś jednak zazwyczaj z owulacją?
wszystko zależy kiedy była owulacja. Jeśli 14dpo test negatywny to raczej ciąży nie będzieEj dziewczyny , a czy jest mozliwosc na pozytywny test kilka dni po spodziewanej @ czy już nie ma szans ?