reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Bym miała kogoś do polecenia to może bym już w ciąży była 😂 na zwykle wizyty jeżdżę do Kato, a tak bardziej konkretnie to ciagle się bujam, testuje nowego gina, tez z Kato, ale jeszcze nie mogę polecić. Przykro mi 😁

Ej jak nazywa się ciastko od usg, które lubimy? 🧐
Karoli na początku wystarczy ktoś kto umie usg 😂

reklama
Bym miała kogoś do polecenia to może bym już w ciąży była 😂 na zwykle wizyty jeżdżę do Kato, a tak bardziej konkretnie to ciagle się bujam, testuje nowego gina, tez z Kato, ale jeszcze nie mogę polecić. Przykro mi 😁
ej a w ogóle co u Ciebie słychać? Jak teraz wygląda Twoja "droga"? 😂 jakie działania?

@Bolilol , też bym chciała, żeby na coś pomagała…Ooo, wiem!
Jak się pali, to ma się większą ilość erytrocytów 🙂.

@LadyCaro , mam nadzieję, że whiskey też na coś pomaga, bo my dajemy na wyjeździe w szyję.
Tu browar, tam whiskey xD.
ja wczoraj waliłam whisky w szyję :D
ciekawe czy jest tu jeszcze taka osoba jak ja, która pije whisky z wodą i bez lodu? :D

ja wczoraj waliłam whisky w szyję :D
ciekawe czy jest tu jeszcze taka osoba jak ja, która pije whisky z wodą i bez lodu? :D
Ojć, ja nie potrafię pić whiskey…Samo smakuje…jak bimber. Piję, jak rasowy człowiek szkalujący whiskey colą🫢. No ale mąż chciał whiskey🤷🏻‍♀️.

Zdecydowanie wolę polski przemysł alkoholowy i naszą czystą w postaci drinka najlepiej z sokiem kwaśnym wykrzywiającym gębę typu grejpfrut lub bezpośrednio wyciskany z pomarańczy.

No ja do tej pory spotkałam się z whisky ze spritem, colą, sokiem jabłkowym i dziwnym trafem to ja jestem w towarzystwie ta dziwna, bo piję z wodą :D

Dla mnie to jebe perfumami starej baby i to takimi z serii kokoł szanel stragan nr 5 więc nie tykam, ale mój ojciec nazwijmy to się zna więc się nasłuchałam w życiu jak się pije i po czym poznać amatora 😂😂😂

Ej jak nazywa się ciastko od usg, które lubimy? 🧐
Karoli na początku wystarczy ktoś kto umie usg 😂
A to jej wystarczy taki zwykły?

ej a w ogóle co u Ciebie słychać? Jak teraz wygląda Twoja "droga"? 😂 jakie działania?
Nie chce mi się 😂 stary czeka na wizytę u lekarza, ja na poszpitalną i delektuje się okresem oczekiwania 😅

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry