reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
To nie pomogę, ale pamiętam że @coca jechała kiedyś do gina w takiej dzielnic, że strach było auto zostawić 😂 czy jakoś tak. Pamięć mam chooyowa więc to nie musiały być Katowice i nie o auto musiało chodzić 😂
Haha okej, ale dziękuję za chęci ❤️.
Ostatnio rozmawiamy z koleżanką i jej ginekolog mówił, że do 2 trymestru ciąży może pić, myślałam, ze żarty ze mnie sobie robi 🤷‍♀️jprdl nie chciałbym do takiego trafić 😡

Ostatnio rozmawiamy z koleżanką i jej ginekolog mówił, że do 2 trymestru ciąży może pić, myślałam, ze żarty ze mnie sobie robi 🤷‍♀️jprdl nie chciałbym do takiego trafić 😡

Ale jak ją wywołamy w końcu to wiem, że od takich mniej skomplikowanych spraw typu monitoring, badania podstawowe itp to ma sympatycznego lekarza tylko nie mam pojęcia czy to blisko 😅

ja chyba już nieraz to mówiłam, ale jestem tak przerażona co lekarze wyrabiają i jak ciężko dobrego znaleźć. Ja chyba przez te starania już w ogóle nie ufam lekrzom xD

A propos dawania w szyję- jesteśmy po zwiedzaniu browaru i mieliśmy mega przewodnika.
Ciekawostka dla tych z Was, które zmagają się z problemami z tarczycą:
Szklanka piwa dostarcza wielu cennych składników, jak dużą ilość cynku oraz selenu (ważne przy Hashimoto) o witaminach z grupy B i witaminie A nie wspomnę.
Tylko ma to być piwo niefiltrowane- najlepiej pszeniczne.

Oczywiście nie namawiam do picia, każda zrobi z tą informacją, co chce.
Ja tam sobie łyknę 😉.
o matko, jak ja kocham ten wątek. Tu wino na endo, tu piwo na tarczycę... szkoda, że nikotyna na nic nie pomaga.

ja chyba już nieraz to mówiłam, ale jestem tak przerażona co lekarze wyrabiają i jak ciężko dobrego znaleźć. Ja chyba przez te starania już w ogóle nie ufam lekrzom xD
Dokładnie tak i ja mam powoli 🤷‍♀️. Mam teleporade w poniedziałek, niby polecany, ale miał tylko teleporade, więc zobaczę jakie cuda wymyśli 😂😂😂

reklama
Do góry