reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Bym miała kogoś do polecenia to może bym już w ciąży była 😂 na zwykle wizyty jeżdżę do Kato, a tak bardziej konkretnie to ciagle się bujam, testuje nowego gina, tez z Kato, ale jeszcze nie mogę polecić. Przykro mi 😁

Ej jak nazywa się ciastko od usg, które lubimy? 🧐
Karoli na początku wystarczy ktoś kto umie usg 😂

reklama
Bym miała kogoś do polecenia to może bym już w ciąży była 😂 na zwykle wizyty jeżdżę do Kato, a tak bardziej konkretnie to ciagle się bujam, testuje nowego gina, tez z Kato, ale jeszcze nie mogę polecić. Przykro mi 😁
ej a w ogóle co u Ciebie słychać? Jak teraz wygląda Twoja "droga"? 😂 jakie działania?

@Bolilol , też bym chciała, żeby na coś pomagała…Ooo, wiem!
Jak się pali, to ma się większą ilość erytrocytów 🙂.

@LadyCaro , mam nadzieję, że whiskey też na coś pomaga, bo my dajemy na wyjeździe w szyję.
Tu browar, tam whiskey xD.
ja wczoraj waliłam whisky w szyję :D
ciekawe czy jest tu jeszcze taka osoba jak ja, która pije whisky z wodą i bez lodu? :D

ja wczoraj waliłam whisky w szyję :D
ciekawe czy jest tu jeszcze taka osoba jak ja, która pije whisky z wodą i bez lodu? :D
Ojć, ja nie potrafię pić whiskey…Samo smakuje…jak bimber. Piję, jak rasowy człowiek szkalujący whiskey colą🫢. No ale mąż chciał whiskey🤷🏻‍♀️.

Zdecydowanie wolę polski przemysł alkoholowy i naszą czystą w postaci drinka najlepiej z sokiem kwaśnym wykrzywiającym gębę typu grejpfrut lub bezpośrednio wyciskany z pomarańczy.

No ja do tej pory spotkałam się z whisky ze spritem, colą, sokiem jabłkowym i dziwnym trafem to ja jestem w towarzystwie ta dziwna, bo piję z wodą :D

Dla mnie to jebe perfumami starej baby i to takimi z serii kokoł szanel stragan nr 5 więc nie tykam, ale mój ojciec nazwijmy to się zna więc się nasłuchałam w życiu jak się pije i po czym poznać amatora 😂😂😂

Ej jak nazywa się ciastko od usg, które lubimy? 🧐
Karoli na początku wystarczy ktoś kto umie usg 😂
A to jej wystarczy taki zwykły?

ej a w ogóle co u Ciebie słychać? Jak teraz wygląda Twoja "droga"? 😂 jakie działania?
Nie chce mi się 😂 stary czeka na wizytę u lekarza, ja na poszpitalną i delektuje się okresem oczekiwania 😅

reklama
Do góry