reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Ostatnio miałyśmy tu z @lady_in_blue dyskusje o tym, że podobno picie alkoholu po owulacji sprawia, że ryzyko poronienia wzrasta do 37%😅😂 to była całkiem zabawna dyskusja w sumie
przed owu wiesiołek, alkohol i seks, a po owu trzeźwość, wymyślanie cionsza z pryszczy i sikanie na patyczki? Pierwsza połowa cyklu to jednak lepsza impreza...

reklama
o matko, jak ja kocham ten wątek. Tu wino na endo, tu piwo na tarczycę... szkoda, że nikotyna na nic nie pomaga.

acc jest na rozrzedzenie wydzielin (co za obrzydliwe słowo) w organizmie, więc moze pomóc na śluz i np jak partner ma podwyższoną lepkość nasienia.
@Bolilol , też bym chciała, żeby na coś pomagała…Ooo, wiem!
Jak się pali, to ma się większą ilość erytrocytów 🙂.

@LadyCaro , mam nadzieję, że whiskey też na coś pomaga, bo my dajemy na wyjeździe w szyję.
Tu browar, tam whiskey xD.

Do góry