reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Takie pytanie mam: trochę już wykresów temperatury za mną i do tej pory po owulacji by wyraźny skok temperatury. W tym miesiącu mam skok z 35.9 na 36.1 i to wszystko. Ten wykres jest taki dość płaski. Czy to oznacza że owulacji nie było?
Ja mialam bezowulacyjny wrześniowy, paski lh nie wychodzily a temperatura sie nie zmieniala z mocno. @ dostalam 10 dni przed terminem.

Załączniki

• Screenshot_20221112-204219_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20221112-204219_OvuFriend.jpg
    118,4 KB · Wyświetleń: 42
Myślałam, że nie nadrobię z czytaniem tak pojechaliście do przodu 🙈😂

Co do wątków to nie byłam na staraczkach i chyba wolałabym by wszystko było w 1 miejscu (znając mnie to jak będę na dwóch wątkach to się pogubię).

Co do problemu z tym, że dziewczyny które zajdą w ciąże maja odejść mam pewien pomysł… możemy się umówić, że pierwsza która zajdzie w ciąże z grupy „Staraczki 2023” założy wątek „Staraczki 2023 w ciąży” i mam wielka nadzieje, że w nadchodzącym roku wszystkie znikniemy z grupy Staraczki! Tego sobie i Wam życzę…

A tak odbiegając od tematu to zadzwoniłam dzisiaj do mamy i mówię „mamo już nie krwawię” a mama na to „może wcale ty w tej ciąży nie byłaś.. może tylko Ci się wydawało” 😂😂😂🙈🙈 a może mi się wydawało, że uprawiałam seks w tym miesiącu 🤷‍♀️.. eh.. wsparcia żadnego.

Myślałam, że nie nadrobię z czytaniem tak pojechaliście do przodu 🙈😂

Co do wątków to nie byłam na staraczkach i chyba wolałabym by wszystko było w 1 miejscu (znając mnie to jak będę na dwóch wątkach to się pogubię).

Co do problemu z tym, że dziewczyny które zajdą w ciąże maja odejść mam pewien pomysł… możemy się umówić, że pierwsza która zajdzie w ciąże z grupy „Staraczki 2023” założy wątek „Staraczki 2023 w ciąży” i mam wielka nadzieje, że w nadchodzącym roku wszystkie znikniemy z grupy Staraczki! Tego sobie i Wam życzę…

A tak odbiegając od tematu to zadzwoniłam dzisiaj do mamy i mówię „mamo już nie krwawię” a mama na to „może wcale ty w tej ciąży nie byłaś.. może tylko Ci się wydawało” 😂😂😂🙈🙈 a może mi się wydawało, że uprawiałam seks w tym miesiącu 🤷‍♀️.. eh.. wsparcia żadnego.

Myślę, że pomysł na wątek staraczkowo mamowy jest spoko i kiedyś nawet były takie roczne wątki nie tylko miesięczne. Chociaż ja pewnie wolałabym być na miesięcznym bo tam wszyscy na tym samym etapie, ale przynajmniej byłby wybór.

A co do porad mamy... No cóż. Pozostaje wierzyć, że nie miała nic złego na myśli 😅

reklama
Aaa pardon! Dołączyłam sierpień 2021!
Sierpień 2021 to data mojego 1 poronienia...dupne uczucie.
Ale tu widzę wiele pozytywnych dam 😁.
Zachęcacie do strzału w szyję dziś 😅.
No a jak, przed ovu można, zwlaszcza ze Małż wyjeżdża prawie na 2 tyg - najpewniej ovu 2 dni przed jego powrotem będzie i 2 dni przed drugim wyjazdem .No 😱🥺
🤜🤯🤛

Załączniki

• 20221112_204924.jpg
    20221112_204924.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Do góry