reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
To działa w dwie strony 😂, znam osoby które wpadł od tak i są w szoku, że trzeba się aż tak starać o dziecko 😂🤷‍♀️.
Tez takie znam, że pierwszy cykl starań i ciąża, potem przerwa i znowu 1 cykl starań i rodzeństwo. Plus takich też znam co maja bejbika ze stosunku przerywanego.... Niektóre kobitki są wiatropylne...

A co do marzeń. Zawsze chciałam wiosenne albo letnie miesiące na poród...wyobrażałam sobie jak z wózeczkiem cale lato spaceruje. To były marzenia. A życie. Rodzilam w śnieżycy, mąż 1h odśnieżał auto zanim zawiózł do szpitala jak odeszły wody, a pierwsze 2 miesiące bylo -10 srednio i siedzialam w domu non stop😄 Z pwrspektywy czasu to wszystko się da przeżyć 💝

Jakie testy owulacyjne polecacie z allegro?

Tez takie znam, że pierwszy cykl starań i ciąża, potem przerwa i znowu 1 cykl starań i rodzeństwo. Plus takich też znam co maja bejbika ze stosunku przerywanego.... Niektóre kobitki są wiatropylne...

A co do marzeń. Zawsze chciałam wiosenne albo letnie miesiące na poród...wyobrażałam sobie jak z wózeczkiem cale lato spaceruje. To były marzenia. A życie. Rodzilam w śnieżycy, mąż 1h odśnieżał auto zanim zawiózł do szpitala jak odeszły wody, a pierwsze 2 miesiące bylo -10 srednio i siedzialam w domu non stop😄 Z pwrspektywy czasu to wszystko się da przeżyć 💝

Jakie testy owulacyjne polecacie z allegro?
No takim tylko pozazdrości serio 🙈.
To miałaś przeboje 🙈. Ja z mężem jesteśmy zimowymi dziećmi akurat, no i w sumie miało to swój urok 18nastka,prawojazdy wcześniej niż inni😂.
Jeśli chodzi o owulaki to polecały dziewczyny z domowego laboratorium, ja miałam polecone od znajomej Ovum z allegro, ale ciężko mi ocenić 🤷‍♀️bo nie mam owu 🤷‍♀️, jej przy tych testach udało się zajść, ale mógł być totalny przypadek.

reklama
Do góry