G
guest-1715015400
Gość
ewidentne widać które za pare dni okres dostanąNo tak się trzeba wygiąć żeby nic nie wypłynęło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewidentne widać które za pare dni okres dostanąNo tak się trzeba wygiąć żeby nic nie wypłynęło
No ja rzekomo w poniedziałekewidentne widać które za pare dni okres dostaną
oby ten ironiczny humorek to jednak na 2 grube kreseczki byłNo ja rzekomo w poniedziałek
Halo wypiłam na razie jedno, trzymam się ale co to będzie nie wiemTo się dobrze wygnij
Tez takie znam, że pierwszy cykl starań i ciąża, potem przerwa i znowu 1 cykl starań i rodzeństwo. Plus takich też znam co maja bejbika ze stosunku przerywanego.... Niektóre kobitki są wiatropylne...To działa w dwie strony , znam osoby które wpadł od tak i są w szoku, że trzeba się aż tak starać o dziecko .
No takim tylko pozazdrości serio .Tez takie znam, że pierwszy cykl starań i ciąża, potem przerwa i znowu 1 cykl starań i rodzeństwo. Plus takich też znam co maja bejbika ze stosunku przerywanego.... Niektóre kobitki są wiatropylne...
A co do marzeń. Zawsze chciałam wiosenne albo letnie miesiące na poród...wyobrażałam sobie jak z wózeczkiem cale lato spaceruje. To były marzenia. A życie. Rodzilam w śnieżycy, mąż 1h odśnieżał auto zanim zawiózł do szpitala jak odeszły wody, a pierwsze 2 miesiące bylo -10 srednio i siedzialam w domu non stop Z pwrspektywy czasu to wszystko się da przeżyć
Jakie testy owulacyjne polecacie z allegro?
kochana wpiszę Ci negatywny test, a okres prawilnie jak przyjdzie@LadyCaro możesz mi wpisać , co prawda czekam za 5 albo 8 dni aplikacje mi podpowiadają, ale po wyniku progesteron i usg wiadomo, że owu nie było, więc na ciążę nie ma co liczyć.