reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
To działa w dwie strony 😂, znam osoby które wpadł od tak i są w szoku, że trzeba się aż tak starać o dziecko 😂🤷‍♀️.
Tez takie znam, że pierwszy cykl starań i ciąża, potem przerwa i znowu 1 cykl starań i rodzeństwo. Plus takich też znam co maja bejbika ze stosunku przerywanego.... Niektóre kobitki są wiatropylne...

A co do marzeń. Zawsze chciałam wiosenne albo letnie miesiące na poród...wyobrażałam sobie jak z wózeczkiem cale lato spaceruje. To były marzenia. A życie. Rodzilam w śnieżycy, mąż 1h odśnieżał auto zanim zawiózł do szpitala jak odeszły wody, a pierwsze 2 miesiące bylo -10 srednio i siedzialam w domu non stop😄 Z pwrspektywy czasu to wszystko się da przeżyć 💝

Jakie testy owulacyjne polecacie z allegro?

Tez takie znam, że pierwszy cykl starań i ciąża, potem przerwa i znowu 1 cykl starań i rodzeństwo. Plus takich też znam co maja bejbika ze stosunku przerywanego.... Niektóre kobitki są wiatropylne...

A co do marzeń. Zawsze chciałam wiosenne albo letnie miesiące na poród...wyobrażałam sobie jak z wózeczkiem cale lato spaceruje. To były marzenia. A życie. Rodzilam w śnieżycy, mąż 1h odśnieżał auto zanim zawiózł do szpitala jak odeszły wody, a pierwsze 2 miesiące bylo -10 srednio i siedzialam w domu non stop😄 Z pwrspektywy czasu to wszystko się da przeżyć 💝

Jakie testy owulacyjne polecacie z allegro?
No takim tylko pozazdrości serio 🙈.
To miałaś przeboje 🙈. Ja z mężem jesteśmy zimowymi dziećmi akurat, no i w sumie miało to swój urok 18nastka,prawojazdy wcześniej niż inni😂.
Jeśli chodzi o owulaki to polecały dziewczyny z domowego laboratorium, ja miałam polecone od znajomej Ovum z allegro, ale ciężko mi ocenić 🤷‍♀️bo nie mam owu 🤷‍♀️, jej przy tych testach udało się zajść, ale mógł być totalny przypadek.

reklama
Do góry