reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Hej dziewczyny, jak ba rasowa Grażynkę przystało ( mimo, ze ja za piwkiem nie bardzo) skorzystałam dziś z promki w biedrze 12+12 piwek i będę się dziś alkoholizowac ze starym 🤣🤣
Taaa ja wypije 2 desperadosy i będę wygięta 🤣 co mnie podkusiło nie wiem 🤷‍♀️ udanego weekendu
Uwielbiam tą promocję, ale łeb mi pęka po desperadosach, teraz lubujemy w Łomży pszenicznej, Łomży korzennej i Książęcym AlleCherry 😋😋😋 smacznego wieczoru

Wyjęłaś mi to spod klawiatury.

Chciałam to samo napisać, ale mnie ubiegłaś 😉.
Powtórzę po raz kolejny- zaszłam, a praktycznie pierwsze, co robię po seksie to wyścig do kibelka.

Za chwilę dyskusja zejdzie na temat sensowności robienia świecy po seksie.

Idąc tym tropem- ludzie na dyskotekach nie wpadaliby po seksach w toalecie xD.
Osobiscie takich przypadków nie znam tych w toalecie na imprezie, czy to aby na pewno tak się dzieje? Po półtora roku smiem w to wątpić. Wpadka owszem z seksu moze 1 razu, ale normalnego seksu, gdzie ludzie tym bardziej leżą sobie jeszcze i gadają głupoty nawet takiego jednorazowego 🥴🤪🙄

Osobiscie takich przypadków nie znam tych w toalecie na imprezie, czy to aby na pewno tak się dzieje? Po półtora roku smiem w to wątpić. Wpadka owszem z seksu moze 1 razu, ale normalnego seksu, gdzie ludzie tym bardziej leżą sobie jeszcze i gadają głupoty nawet takiego jednorazowego 🥴🤪🙄
To działa w dwie strony 😂, znam osoby które wpadł od tak i są w szoku, że trzeba się aż tak starać o dziecko 😂🤷‍♀️.

reklama
Do góry