olka11135
Fanka BB :)
To się dobrze wygnij
Widzę że jesteś dziś w sensualnym nastroju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się dobrze wygnij
Chyba seksualnym xD.Widzę że jesteś dziś w sensualnym nastroju
Uwielbiam tą promocję, ale łeb mi pęka po desperadosach, teraz lubujemy w Łomży pszenicznej, Łomży korzennej i Książęcym AlleCherry smacznego wieczoruHej dziewczyny, jak ba rasowa Grażynkę przystało ( mimo, ze ja za piwkiem nie bardzo) skorzystałam dziś z promki w biedrze 12+12 piwek i będę się dziś alkoholizowac ze starym
Taaa ja wypije 2 desperadosy i będę wygięta co mnie podkusiło nie wiem udanego weekendu
A mi? XDDobra, daje Ci dyspense na 3 wiadomości dziennie
Tobie na 2. Nie pytaj czemu, po prostu chelpie sie wladza i potęgą.A mi? XD
Jak na Królowa przystałoTobie na 2. Nie pytaj czemu, po prostu chelpie sie wladza i potęgą.
Osobiscie takich przypadków nie znam tych w toalecie na imprezie, czy to aby na pewno tak się dzieje? Po półtora roku smiem w to wątpić. Wpadka owszem z seksu moze 1 razu, ale normalnego seksu, gdzie ludzie tym bardziej leżą sobie jeszcze i gadają głupoty nawet takiego jednorazowegoWyjęłaś mi to spod klawiatury.
Chciałam to samo napisać, ale mnie ubiegłaś .
Powtórzę po raz kolejny- zaszłam, a praktycznie pierwsze, co robię po seksie to wyścig do kibelka.
Za chwilę dyskusja zejdzie na temat sensowności robienia świecy po seksie.
Idąc tym tropem- ludzie na dyskotekach nie wpadaliby po seksach w toalecie xD.
To działa w dwie strony , znam osoby które wpadł od tak i są w szoku, że trzeba się aż tak starać o dziecko .Osobiscie takich przypadków nie znam tych w toalecie na imprezie, czy to aby na pewno tak się dzieje? Po półtora roku smiem w to wątpić. Wpadka owszem z seksu moze 1 razu, ale normalnego seksu, gdzie ludzie tym bardziej leżą sobie jeszcze i gadają głupoty nawet takiego jednorazowego
No tak się trzeba wygiąć żeby nic nie wypłynęłoWidzę że jesteś dziś w sensualnym nastroju