reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Hej dziewczyny, jak ba rasowa Grażynkę przystało ( mimo, ze ja za piwkiem nie bardzo) skorzystałam dziś z promki w biedrze 12+12 piwek i będę się dziś alkoholizowac ze starym 🤣🤣
Taaa ja wypije 2 desperadosy i będę wygięta 🤣 co mnie podkusiło nie wiem 🤷‍♀️ udanego weekendu
Uwielbiam tą promocję, ale łeb mi pęka po desperadosach, teraz lubujemy w Łomży pszenicznej, Łomży korzennej i Książęcym AlleCherry 😋😋😋 smacznego wieczoru

Wyjęłaś mi to spod klawiatury.

Chciałam to samo napisać, ale mnie ubiegłaś 😉.
Powtórzę po raz kolejny- zaszłam, a praktycznie pierwsze, co robię po seksie to wyścig do kibelka.

Za chwilę dyskusja zejdzie na temat sensowności robienia świecy po seksie.

Idąc tym tropem- ludzie na dyskotekach nie wpadaliby po seksach w toalecie xD.
Osobiscie takich przypadków nie znam tych w toalecie na imprezie, czy to aby na pewno tak się dzieje? Po półtora roku smiem w to wątpić. Wpadka owszem z seksu moze 1 razu, ale normalnego seksu, gdzie ludzie tym bardziej leżą sobie jeszcze i gadają głupoty nawet takiego jednorazowego 🥴🤪🙄

Osobiscie takich przypadków nie znam tych w toalecie na imprezie, czy to aby na pewno tak się dzieje? Po półtora roku smiem w to wątpić. Wpadka owszem z seksu moze 1 razu, ale normalnego seksu, gdzie ludzie tym bardziej leżą sobie jeszcze i gadają głupoty nawet takiego jednorazowego 🥴🤪🙄
To działa w dwie strony 😂, znam osoby które wpadł od tak i są w szoku, że trzeba się aż tak starać o dziecko 😂🤷‍♀️.

reklama
Do góry