Zazuu
Fanka BB :)
Kurde, to dlatego tak wiele osób ją operuje!?
Myślisz, że montują sobie dla pozoru wyjmowaną?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, to dlatego tak wiele osób ją operuje!?
Ona miala krwotok z nosa! A Google powiedziały że w 18 tyg są krwotoki!nie mogę znaleźć, może usunięty, ale laska pisała, że ma katar i z tego co wyczytała jest już w 18 tyg ciążytesty negatywne, ginekolog na usg3 nic nie znalazł, ale może jest za wcześnie na usg
![]()
Na pewno. Bo wiesz, taki rozjechany kindybał wygląda mało estetycznieMyślisz, że montują sobie dla pozoru wyjmowaną?![]()
Ona miala krwotok z nosa! A Google powiedziały że w 18 tyg są krwotoki!
Tak, 100% sproszkowany korzen macy. Mąż mówi, że do kawy mogę mu dosypywać ale do herbaty nieO kurde, i to jest taka 100% bez dodatkow?
Obiecuje, że kupię mace i sprobuję jak smakuje z kawą. Przekonałyście mnie razem z @LaLaLaKoala![]()
O zesz 2 dni po kolei też miałam krew w nosie, moje testy kłamią- na pewno jestem już w wysokiej ciążyOna miala krwotok z nosa! A Google powiedziały że w 18 tyg są krwotoki!
Nie wiem, chyba się obraziła bo już nie napisała co u niejKurvva tyle objawów, że już na pewno urodziła a ja dalej w dupie
Wez spadaj, mojemu mężowi kazali jak do wojska szedł.Kurde, to dlatego tak wiele osób ją operuje!?
Dupa to zła dziuraKurvva tyle objawów, że już na pewno urodziła a ja dalej w dupie
Poszła do poroduNie wiem, chyba się obraziła bo już nie napisała co u niej![]()