Zazuu
Fanka BB :)
Kurde, to dlatego tak wiele osób ją operuje!?
Myślisz, że montują sobie dla pozoru wyjmowaną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, to dlatego tak wiele osób ją operuje!?
Ona miala krwotok z nosa! A Google powiedziały że w 18 tyg są krwotoki!nie mogę znaleźć, może usunięty, ale laska pisała, że ma katar i z tego co wyczytała jest już w 18 tyg ciąży testy negatywne, ginekolog na usg3 nic nie znalazł, ale może jest za wcześnie na usg
Na pewno. Bo wiesz, taki rozjechany kindybał wygląda mało estetycznieMyślisz, że montują sobie dla pozoru wyjmowaną?
Ona miala krwotok z nosa! A Google powiedziały że w 18 tyg są krwotoki!
Tak, 100% sproszkowany korzen macy. Mąż mówi, że do kawy mogę mu dosypywać ale do herbaty nie a najbardziej smakuje mu z jogurtem. Ta maca którą mamy ma taki orzechowy posmakO kurde, i to jest taka 100% bez dodatkow?
Obiecuje, że kupię mace i sprobuję jak smakuje z kawą. Przekonałyście mnie razem z @LaLaLaKoala
O zesz 2 dni po kolei też miałam krew w nosie, moje testy kłamią- na pewno jestem już w wysokiej ciążyOna miala krwotok z nosa! A Google powiedziały że w 18 tyg są krwotoki!
Nie wiem, chyba się obraziła bo już nie napisała co u niejKurvva tyle objawów, że już na pewno urodziła a ja dalej w dupie
Wez spadaj, mojemu mężowi kazali jak do wojska szedł.Kurde, to dlatego tak wiele osób ją operuje!?
Dupa to zła dziuraKurvva tyle objawów, że już na pewno urodziła a ja dalej w dupie
Poszła do poroduNie wiem, chyba się obraziła bo już nie napisała co u niej