Owulacja
Fanka BB :)
No jak zahaczysz paznokciem starą kozę na przykładZ nosa? XD
Boże, jak ja was wszystkie kocham
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak zahaczysz paznokciem starą kozę na przykładZ nosa? XD
Boże, jak ja was wszystkie kocham
Ja mam chyba same młode kozy XDNo jak zahaczysz paznokciem starą kozę na przykład
Dupa to zła dziura
O nieeeee! A ja miałam dzisiaj krwotok z nosa w 7/8dpo. Czyli, ze co? To nie ciąża??? Na potwierdzenie mam jeszcze dwa pryszcze w miejscach gdzie jeszcze nigdy nie miałam no i tak jak @Zazuu dzisiaj nie byłam na tak zwanej "2"
Zadziwiasz mnie dzisiaj... A podpaski? Tampony? Kubeczki? W piach to koty robiąI 4 lata starań jak krew w piach
Czyli dziura czyszczona na bieżącoJa mam chyba same młode kozy XD
Kazda!Czyli dziura czyszczona na bieżąco
Chciałabym gratulować, no ale śmiechem-żartem to mi zawsze przed @ robi się pryszcz w miejscu ciągle zakrytym xD.O nieeeee! A ja miałam dzisiaj krwotok z nosa w 7/8dpo. Czyli, ze co? To nie ciąża??? Na potwierdzenie mam jeszcze dwa pryszcze w miejscach gdzie jeszcze nigdy nie miałam no i tak jak @Zazuu dzisiaj nie byłam na tak zwanej "2"