Ceonis
Fanka BB :)
napisałam jej, że w 18 tyg to już powinna mieć 3 kreski na teściekocham takie historie![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napisałam jej, że w 18 tyg to już powinna mieć 3 kreski na teściekocham takie historie![]()
Zrób test tylko pamiętaj, brązowa kreska się nie liczyMój pęcherzyk dostał polecenie pęknięcia w środę bo seks byl we wtorek.
Dziś nie robiłamwięc to na pewno ciążowe zaparcia wiem bo nigdy w 2 dpo nie zdarzyło mi się nie srac
![]()
chwile później nasikała i zobaczyła jedną, wiec podzieliła 18 na 3( bo tyle miało być) i wyszedł jej 6 tydzień?napisałam jej, że w 18 tyg to już powinna mieć 3 kreski na teście![]()
nie mogę znaleźć, może usunięty, ale laska pisała, że ma katar i z tego co wyczytała jest już w 18 tyg ciążytesty negatywne, ginekolog na usg3 nic nie znalazł, ale może jest za wcześnie na usg
![]()
Jestem ciekawa jej odpowiedzinapisałam jej, że w 18 tyg to już powinna mieć 3 kreski na teście![]()
Może jej się pomyliły wydzieliny, czasem sperma i smarki wyglądają podobnienie mogę znaleźć, może usunięty, ale laska pisała, że ma katar i z tego co wyczytała jest już w 18 tyg ciążytesty negatywne, ginekolog na usg3 nic nie znalazł, ale może jest za wcześnie na usg
![]()
Może jej się pomyliły wydzieliny, czasem sperma i smarki wyglądają podobnie![]()
Kurde, to dlatego tak wiele osób ją operuje!?Ale wiesz, że przegroda w nosie jest właśnie po to żeby głupich ludzi nie kusiło?
Eeej, a ruchów żadnych nie czuła?nie mogę znaleźć, może usunięty, ale laska pisała, że ma katar i z tego co wyczytała jest już w 18 tyg ciążytesty negatywne, ginekolog na usg3 nic nie znalazł, ale może jest za wcześnie na usg
![]()
Na pewno nie była wrażliwa na zapachy, a jak wiemy, to też jest bankowo pewny objaw ciążyEeej, a ruchów żadnych nie czuła?
Oczywiście oprócz przesuwających się w nosie smarków.