Sylwanka89
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedz nigdy nie brałam takich leków wiec obawy lekkie są .Ja tez biore heparynę cała ciąże - i bardziej bałabym się jej nie brać niż tego ze mam przepisaną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedz nigdy nie brałam takich leków wiec obawy lekkie są .Ja tez biore heparynę cała ciąże - i bardziej bałabym się jej nie brać niż tego ze mam przepisaną
A co bierze z suplementów?no muszę pochwalić Starego, że sam nic co prawda nie 'szuka', ale żre te orzechy,m pije sok pomidorowy i acc, bierze suple grzecznie. Nie muszę go pilnować.
witamine D, kwasy omega, selen, cynk, glutation, mace, inozytol, L karnityne, ubichinol, kwas foliowy. Dużo. Po prostu daje mu to co jest w zestawach suplementów dla mężczyzn, tylko oddzielnieA co bierze z suplementów?
A dlaczego oddzielnie?witamine D, kwasy omega, selen, cynk, glutation, mace, inozytol, L karnityne, ubichinol, kwas foliowy. Dużo. Po prostu daje mu to co jest w zestawach suplementów dla mężczyzn, tylko oddzielnie
Pomaga podnieść jakość nasienia, bo ma likopen.a sok pomidorowy na co działa?
żeby brać większe dawki. Póki nie macie badań nie ma sensu się w to bawić, niech sobie łyka jakiś gotowy suplement, mój tez łykał kilka miesięcy gotwe suple. My wychodzimy z bardzo słabych wyników nasienia, wiec nie sugerujcie się od razu wszystkim tym co robię, bo mój Stary to przypadek chorobwy, a nie, ze tak mu daję, bo mam takie widzimisię do tego on bierze jeszcze leki na receptę, także taK.A dlaczego oddzielnie?
I na co acc? Sorry, że pytam, ale mój mąż też bierze te wszystkie suple, które wymieniłaś, ale w jednym suplemencie supramen - rano 2 tabletki i wieczorem też 2. Orzechow nie je, bo ma aparat ortodontyczny, a do soku pomidorowego jeszcze go nie przekonałam (w tych tabletkach ma likopen z pomidorow). Mace pije od trzech dni to jeszcze nie zdziała cudów
Antyoskydant?a sok pomidorowy na co działa?
Chyba małą fortunę wydajecie na te wszystkie suple.żeby brać większe dawki. Póki nie macie badań nie ma sensu się w to bawić, niech sobie łyka jakiś gotowy suplement, mój tez łykał kilka miesięcy gotwe suple. My wychodzimy z bardzo słabych wyników nasienia, wiec nie sugerujcie się od razu wszystkim tym co robię, bo mój Stary to przypadek chorobwy, a nie, ze tak mu daję, bo mam takie widzimisię do tego on bierze jeszcze leki na receptę, także taK.
Acc to jest lek rozrzedzający wydzieliny w organizmie, w tym nasienie. Mojemu wyszła lekko podwyższona lepkość, dlatego mu to daję.
Dzięki, to już też trochę więcej wiedzy dla mnieżeby brać większe dawki. Póki nie macie badań nie ma sensu się w to bawić, niech sobie łyka jakiś gotowy suplement, mój tez łykał kilka miesięcy gotwe suple. My wychodzimy z bardzo słabych wyników nasienia, wiec nie sugerujcie się od razu wszystkim tym co robię, bo mój Stary to przypadek chorobwy, a nie, ze tak mu daję, bo mam takie widzimisię do tego on bierze jeszcze leki na receptę, także taK.
Acc to jest lek rozrzedzający wydzieliny w organizmie, w tym nasienie. Mojemu wyszła lekko podwyższona lepkość, dlatego mu to daję.