reklama
stokrotka_
Fanka BB :)
i taki Stary to skarb! Mój mial trochę problem z regularnością, przez zmiany w pracy ale widzę, ze się stara.no muszę pochwalić Starego, że sam nic co prawda nie 'szuka', ale żre te orzechy,m pije sok pomidorowy i acc, bierze suple grzecznie. Nie muszę go pilnować.
Od nowego cyklu mam zacząć brać ldn i nie będę pic w ogóle alko i Stary mi powiedział, ze on w takim razie tez. To takie niby nic, ale pokazuje mi, ze jesteśmy w tym razem
LadyCaro
taaaak, to jest takie ciche wsparcie! Mega fajniei taki Stary to skarb! Mój mial trochę problem z regularnością, przez zmiany w pracy ale widzę, ze się stara.
Od nowego cyklu mam zacząć brać ldn i nie będę pic w ogóle alko i Stary mi powiedział, ze on w takim razie tez. To takie niby nic, ale pokazuje mi, ze jesteśmy w tym razem
ps. gdybym ja nie mogła w ogóle alko pić to już rpzy tych Staraniach chyba nic by mi z zycia nie zostało
no dobra, jeszcze rura i kot
stokrotka_
no Stary wie o tym, ze gdyby on pił a ja nie, to by mój wzrok zabijał, wiec woli się w tej niedoli połączyćtaaaak, to jest takie ciche wsparcie! Mega fajnie
ps. gdybym ja nie mogła w ogóle alko pić to już rpzy tych Staraniach chyba nic by mi z zycia nie zostało
no dobra, jeszcze rura i kot
@Helilo @LadyCaro totalnie się z wami zgadzam! Mój co prawda na badanie nasienia JESZCZE nie poszedł, bo jest większym optymistą niz ja, ale nie wyobrażam sobie, żeby robił z tego akcje typu 'wstydzę się, boję się'. Dla mnie tez wizyta u gina z podtykaniem mu pod nos moich wdzięków to nie jest przyjemność. Też mi się nie chce wkładać tego termometru codziennie rano, sikac na owulaki w kiblu w pracy, wstrzykiwać sobie krem dopochwowy itd.... I nie zawsze mam ochotę na seks, nie zawsze też mam orgazm...
Sylwanka89
Dziewczyny ja dostałam zastrzyki neoparin miałam
Zator płucny prawie 2 lata temu od ponad roku nie brałam leków . A teraz lekarz dał mi zwolnienie mam odpoczywać i brać zastrzyki na wszelki wypadek ,bo wtedy miałam większość płuca zajęte . Boje się ,ale lekarz mówi ze to tylko profilaktycznie .
Zator płucny prawie 2 lata temu od ponad roku nie brałam leków . A teraz lekarz dał mi zwolnienie mam odpoczywać i brać zastrzyki na wszelki wypadek ,bo wtedy miałam większość płuca zajęte . Boje się ,ale lekarz mówi ze to tylko profilaktycznie .
aneta85aneta
W takim razie jedziemy na jednym wózku dzisiaj kolejne seksy mam nadzieję że coś z tego będzie.No ale nawet z tym spadkiem to temperatura jednak utrzymuje się w tej grupie wyższych temperatur... a u ciebie byly wartosci nawet powyzej 37. Czy nie ma to znaczenia?
Ja z kolei się boję, że plemniki z seksu 24 przed owu nie dały rady, a te w dniu owu były za słabe (bo między tymi dwoma stosunkami była tylko 24h przerwa). Booooziu...chce już wiedzieć
Moonstone
Moderator
Ja tez biore heparynę cała ciąże - i bardziej bałabym się jej nie brać niż tego ze mam przepisanąDziewczyny ja dostałam zastrzyki neoparin miałam
Nie no, u mnie to już po owulacji i seks, choć pewnie będzie, to już tylko dla przyjemności wczoraj 1dpo była jeszcze może szansa, ale seksu nie było, bo mąż miał służbę. A przed pracą byłoby bez sensu, bo wieczorem był... ah te kalkulacjeW takim razie jedziemy na jednym wózku dzisiaj kolejne seksy mam nadzieję że coś z tego będzie.
reklama
Kylyyy1408
Boże przed chwila chciałam to wstawićTak z przymrużeniem oka