reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Rób dziś wieczorem, jutro rano, koło południa i popołudniu... żebyś nie przegapiła, tak jak ja prawie przegapiłam 😃 apka flo pokazywała owu na 6.11 a pik wyszedł wczoraj a owu jest chyba właśnie teraz, bo mam dużo przezroczystego śluzu z krwią.... aż syknęłam przy robieniu obiadu na jutro tak mnie zakuło a stary znad talerza 'mogę dokończyć kurczaka czy już ściągać spodnie?'😅😅😅
w zasadzie to jutro lecę do ginekologa na moni, to się bardziej dowiem 😅

reklama
Jeśli w poniedziałek mial 14 to we wtorek mógł mieć 16 a dziś 18 o jutro przy 20 pęknie, albo pojutrze i jak najbardziej dziś pik możliwy.
Ja bym drugi uznała za pik, ale jeszcze bym przed snem zrobiła żeby się upewnić
idę robić tego testa.
Choć byłam na dwóch moni i ten pecherzyk mi rośnie 1 mm na dzień:/ strasznie wolno coś.
Ale to może wina inofemu, który piłam

idę robić tego testa.
Choć byłam na dwóch moni i ten pecherzyk mi rośnie 1 mm na dzień:/ strasznie wolno coś.
Ale to może wina inofemu, który piłam

Ale pęcherzyk nie rośnie zawsze równiutko. To jest średnia. Lea pamiętam miała tak, że raz rósł jej mniej niz 1 mm dziennie, a za chwilę ponad 2mm dziennie

Witam wszystkie staraczki :) na stanie ponad roczna dzidzia ( zrobiona w pierwszym cyklu starań. I teraz z październiku też się zaczęliśmy starać. Byłam na monitoringu cyklu , wszystko pięknie. Dzisiaj 28dc. Leci mi jakiś śluz z domieszką różowego. Nie wiem czy okres siw rozkręci czy to może to. Ale.przy pierwszej dzidzi nie miałam żadnych brązowych czy różowych śluzów więc pewnie się nie udało :( jutro zrobię test jeśli okres się nie rozkręci. Pozdrawiam i życzę pozytywnych testów :)

Ale pęcherzyk nie rośnie zawsze równiutko. To jest średnia. Lea pamiętam miała tak, że raz rósł jej mniej niz 1 mm dziennie, a za chwilę ponad 2mm dziennie
utwierdziłaś mnie w przekonaniu, żeby iść jednak jutro na usg. Miałam do wyboru jutro albo w poniedziałek, ale chyba bezpieczniej będzie jutro.
A Ty który masz dc ?

reklama
Witam wszystkie staraczki :) na stanie ponad roczna dzidzia ( zrobiona w pierwszym cyklu starań. I teraz z październiku też się zaczęliśmy starać. Byłam na monitoringu cyklu , wszystko pięknie. Dzisiaj 28dc. Leci mi jakiś śluz z domieszką różowego. Nie wiem czy okres siw rozkręci czy to może to. Ale.przy pierwszej dzidzi nie miałam żadnych brązowych czy różowych śluzów więc pewnie się nie udało :( jutro zrobię test jeśli okres się nie rozkręci. Pozdrawiam i życzę pozytywnych testów :)
Hej, dawaj znać jutro, wpisuję Cię na testowanie :)

Do góry