Guziczek9319
Fanka BB :)
Chyba czas na wspolną kąpielZobacz załącznik 1459772
test pozytywny, a ochoty brak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba czas na wspolną kąpielZobacz załącznik 1459772
test pozytywny, a ochoty brak
Zwariowałabym ja osobiście ile mozna nic nie robićJa to w sumie bym tak chciała. Zero pracy, zero życia, tylko bzykanie od rana do wieczora
Witamy witamyWitam wszystkie staraczki na stanie ponad roczna dzidzia ( zrobiona w pierwszym cyklu starań. I teraz z październiku też się zaczęliśmy starać. Byłam na monitoringu cyklu , wszystko pięknie. Dzisiaj 28dc. Leci mi jakiś śluz z domieszką różowego. Nie wiem czy okres siw rozkręci czy to może to. Ale.przy pierwszej dzidzi nie miałam żadnych brązowych czy różowych śluzów więc pewnie się nie udało jutro zrobię test jeśli okres się nie rozkręci. Pozdrawiam i życzę pozytywnych testów
Zwariowałabym ja osobiście ile mozna nic nie robić
mnie właśnie weekend zmeczyl. Spałam teraz 3 h ze starymJa jestem tak zmęczona ostatnio, że wolny przymusowy weekend bardzo dobrze mi zrobił
Takie weekendy to potrzebne są chociaż raz w miesiącu jeśli nie można mieć ich co tydzień.Ja jestem tak zmęczona ostatnio, że wolny przymusowy weekend bardzo dobrze mi zrobił
Takie weekendy to potrzebne są chociaż raz w miesiącu jeśli nie można mieć ich co tydzień.
Jak noga? Jak się czujesz?
Dobrze ze włosy sobie scieła to nie musiałaś jej trzymaćNoga coraz lepiej, ale np. dziś noc z głowy przez sraczko-rzygaczkę Młodej
Sprawdza się przysłowie że jak nie urok to sraczka
No jak nic, seks to męcząca sprawaZwariowałabym ja osobiście ile mozna nic nie robić
Często miewamy z moim mężem tak, że weekendy nas bardziej męczą niż 5 dni w pracy .mnie właśnie weekend zmeczyl. Spałam teraz 3 h ze starym