reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

moim zdaniem przyda się na grupie kilka osób w "różowej bańce" nie można cały czas być na "nie" .trzeba czasem się oderwać od twardego podłoża i chociaż chwilę spędzić w obłokach bo inaczej można oszal
Oczywiście, że tak :) myślę, że obie strony są w stanie się dogadać i czerpać jedni od drugich: nowicjuszki czerpać wiedzę, a weteranki czerpać trochę pozytywnego podejścia :)

reklama
311904370_813292853124384_5500407525789625501_n.jpg

test pozytywny, a ochoty brak :p

to jutro jeszcze i pojutrze zrobie😀
Rób dziś wieczorem, jutro rano, koło południa i popołudniu... żebyś nie przegapiła, tak jak ja prawie przegapiłam 😃 apka flo pokazywała owu na 6.11 a pik wyszedł wczoraj a owu jest chyba właśnie teraz, bo mam dużo przezroczystego śluzu z krwią.... aż syknęłam przy robieniu obiadu na jutro tak mnie zakuło a stary znad talerza 'mogę dokończyć kurczaka czy już ściągać spodnie?'😅😅😅

Rób dziś wieczorem, jutro rano, koło południa i popołudniu... żebyś nie przegapiła, tak jak ja prawie przegapiłam 😃 apka flo pokazywała owu na 6.11 a pik wyszedł wczoraj a owu jest chyba właśnie teraz, bo mam dużo przezroczystego śluzu z krwią.... aż syknęłam przy robieniu obiadu na jutro tak mnie zakuło a stary znad talerza 'mogę dokończyć kurczaka czy już ściągać spodnie?'😅😅😅
I ostatecznie dokończył tego kurczaka 😁?

"musisz odpuścić" "wyjedź na wakacje" "uprawiaj seks bez kalendarza w ręku"
Nie wiem dlaczego w głowie ludzi osoba, któa stara się o dziecko jest smutna, uprawia seks z przymusa i nie robi nic innego w życiu tylko się stara.

Ja to w sumie bym tak chciała. Zero pracy, zero życia, tylko bzykanie od rana do wieczora :D

ale współpracujący Stary :D
Ja do mojego rpzed chwilą "jak się zapatrujesz na seks dziś?" a on mi odpowiedział "ja się seksem bardzo cieszę" 😂 😂

reklama
Do góry