Moonstone
Moderator
Dlatego ja ostatnio straciłam na niego ochotę XDNo jak nic, seks to męcząca sprawa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego ja ostatnio straciłam na niego ochotę XDNo jak nic, seks to męcząca sprawa![]()
Ooo witaj w klubie, też jutro idę do gina, tyle, że potwierdzić, że nadal nie ma owuw zasadzie to jutro lecę do ginekologa na moni, to się bardziej dowiem![]()
Czasami tak jest niestetyCzęsto miewamy z moim mężem tak, że weekendy nas bardziej męczą niż 5 dni w pracy.
a pójdę koło 17, na spokojnie jak się wyrobie po pracyOoo witaj w klubie, też jutro idę do gina, tyle, że potwierdzić, że nadal nie ma owu.
O której idziesz? Daj znać po.
jeśli faktycznie było by tak ze bardzo długo by mi się nie udawało z partnerem to pewnie poszła bym do lekarza,myśle ze by pomógł w zapłodnieniu teraz już wszystko tak poszło do przodu i mamy tylu mądrych lekarzy którzy by byli w stanie pomoc z tym problemem ze w końcu brzusio by był,trzeba tez myśle wiedzieć kiedy powiedzieć spoko nie idzie i potrzebuje pomocy kogoś kto się na tym zna, to tez jest ważne żeby wiedzieć kiedy poprosić o pomoc żeby nie było za późno na tą pomoc,bo wiadomo ze po menopauzie to już lipa i raczej bym nie czekała do 40stki
Wiecie, trudno się oderwać od "twardego podłoża" jak się walczy z wiatrakami, któryś rok z rzędu i nie widać postępów ;-)moim zdaniem przyda się na grupie kilka osób w "różowej bańce" nie można cały czas być na "nie" .trzeba czasem się oderwać od twardego podłoża i chociaż chwilę spędzić w obłokach bo inaczej można oszaleć.
U mnie jest spadek, więc nie mam juz za bardzo na co liczyć.No to gitwolałabym, żeby ten pomiar był wyższy, no ale to już nie ode mnie zależy ;p
Przyznam szczerze, że też przezywam strasznie te testowania 12,13,14 dni po do końca mając nadziejęSię nakręciłam jak głupia na ta ciąże,im bliżej okresu tym bardziej się stresuje..3 dni i wszystko się okaże
![]()
ja 12 dpo jak jest biel to nie mam nadziei jużPrzyznam szczerze, że też przezywam strasznie te testowania 12,13,14 dni po do końca mając nadzieję![]()
Ja mam koło 9 i później jeszcze badanie krwi progesteron i tarczycowe.a pójdę koło 17, na spokojnie jak się wyrobie po pracyA Ty ?