reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
jeśli faktycznie było by tak ze bardzo długo by mi się nie udawało z partnerem to pewnie poszła bym do lekarza,myśle ze by pomógł w zapłodnieniu teraz już wszystko tak poszło do przodu i mamy tylu mądrych lekarzy którzy by byli w stanie pomoc z tym problemem ze w końcu brzusio by był,trzeba tez myśle wiedzieć kiedy powiedzieć spoko nie idzie i potrzebuje pomocy kogoś kto się na tym zna, to tez jest ważne żeby wiedzieć kiedy poprosić o pomoc żeby nie było za późno na tą pomoc,bo wiadomo ze po menopauzie to już lipa i raczej bym nie czekała do 40stki
moim zdaniem przyda się na grupie kilka osób w "różowej bańce" nie można cały czas być na "nie" .trzeba czasem się oderwać od twardego podłoża i chociaż chwilę spędzić w obłokach bo inaczej można oszaleć.
Wiecie, trudno się oderwać od "twardego podłoża" jak się walczy z wiatrakami, któryś rok z rzędu i nie widać postępów ;-)

Tak jak osobie chorej na nowotwór nie mówi się, że musi wyzdrowieć i na pewno się uda, tak i w przypadku innych chorób lepiej się powstrzymać ;-)

Rozmowa z moim starym jest, jak z du*ą w nocy 😁.

Rozważałam, czy teraz wieczorem zrobić test:
-Może nasikam na test?- pytam.
-Eee, za wcześnie.
-No dobra, to idę siku bez testu. Rano sprawdzę- odparłam idąc do toalety.
Jak tylko zrobiłam siku, stary krzyczy z salonu:
-A ile Ci się spóźnia?
-No dziś jest drugi-trzeci dzień po terminie.- odkrzyknęłam
-To wiesz co? Nasikaj profilaktycznie.
-Za późno, już zrobiłam siku!
-Eee na pewno byś kilka kropelek znalazła, żeby go obsikać.

Kurtyna🙈. Nie, nie znalazłabym ani jednej kropelki.

reklama
Do góry