reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Rób dziś wieczorem, jutro rano, koło południa i popołudniu... żebyś nie przegapiła, tak jak ja prawie przegapiłam 😃 apka flo pokazywała owu na 6.11 a pik wyszedł wczoraj a owu jest chyba właśnie teraz, bo mam dużo przezroczystego śluzu z krwią.... aż syknęłam przy robieniu obiadu na jutro tak mnie zakuło a stary znad talerza 'mogę dokończyć kurczaka czy już ściągać spodnie?'😅😅😅
w zasadzie to jutro lecę do ginekologa na moni, to się bardziej dowiem 😅

reklama
Jeśli w poniedziałek mial 14 to we wtorek mógł mieć 16 a dziś 18 o jutro przy 20 pęknie, albo pojutrze i jak najbardziej dziś pik możliwy.
Ja bym drugi uznała za pik, ale jeszcze bym przed snem zrobiła żeby się upewnić
idę robić tego testa.
Choć byłam na dwóch moni i ten pecherzyk mi rośnie 1 mm na dzień:/ strasznie wolno coś.
Ale to może wina inofemu, który piłam

idę robić tego testa.
Choć byłam na dwóch moni i ten pecherzyk mi rośnie 1 mm na dzień:/ strasznie wolno coś.
Ale to może wina inofemu, który piłam

Ale pęcherzyk nie rośnie zawsze równiutko. To jest średnia. Lea pamiętam miała tak, że raz rósł jej mniej niz 1 mm dziennie, a za chwilę ponad 2mm dziennie

Witam wszystkie staraczki :) na stanie ponad roczna dzidzia ( zrobiona w pierwszym cyklu starań. I teraz z październiku też się zaczęliśmy starać. Byłam na monitoringu cyklu , wszystko pięknie. Dzisiaj 28dc. Leci mi jakiś śluz z domieszką różowego. Nie wiem czy okres siw rozkręci czy to może to. Ale.przy pierwszej dzidzi nie miałam żadnych brązowych czy różowych śluzów więc pewnie się nie udało :( jutro zrobię test jeśli okres się nie rozkręci. Pozdrawiam i życzę pozytywnych testów :)

Ale pęcherzyk nie rośnie zawsze równiutko. To jest średnia. Lea pamiętam miała tak, że raz rósł jej mniej niz 1 mm dziennie, a za chwilę ponad 2mm dziennie
utwierdziłaś mnie w przekonaniu, żeby iść jednak jutro na usg. Miałam do wyboru jutro albo w poniedziałek, ale chyba bezpieczniej będzie jutro.
A Ty który masz dc ?

reklama
Witam wszystkie staraczki :) na stanie ponad roczna dzidzia ( zrobiona w pierwszym cyklu starań. I teraz z październiku też się zaczęliśmy starać. Byłam na monitoringu cyklu , wszystko pięknie. Dzisiaj 28dc. Leci mi jakiś śluz z domieszką różowego. Nie wiem czy okres siw rozkręci czy to może to. Ale.przy pierwszej dzidzi nie miałam żadnych brązowych czy różowych śluzów więc pewnie się nie udało :( jutro zrobię test jeśli okres się nie rozkręci. Pozdrawiam i życzę pozytywnych testów :)
Hej, dawaj znać jutro, wpisuję Cię na testowanie :)

Do góry