reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

jeśli faktycznie było by tak ze bardzo długo by mi się nie udawało z partnerem to pewnie poszła bym do lekarza,myśle ze by pomógł w zapłodnieniu teraz już wszystko tak poszło do przodu i mamy tylu mądrych lekarzy którzy by byli w stanie pomoc z tym problemem ze w końcu brzusio by był,trzeba tez myśle wiedzieć kiedy powiedzieć spoko nie idzie i potrzebuje pomocy kogoś kto się na tym zna, to tez jest ważne żeby wiedzieć kiedy poprosić o pomoc żeby nie było za późno na tą pomoc,bo wiadomo ze po menopauzie to już lipa i raczej bym nie czekała do 40stki
Ile masz lat?

reklama
jeśli faktycznie było by tak ze bardzo długo by mi się nie udawało z partnerem to pewnie poszła bym do lekarza,myśle ze by pomógł w zapłodnieniu teraz już wszystko tak poszło do przodu i mamy tylu mądrych lekarzy którzy by byli w stanie pomoc z tym problemem ze w końcu brzusio by był,trzeba tez myśle wiedzieć kiedy powiedzieć spoko nie idzie i potrzebuje pomocy kogoś kto się na tym zna, to tez jest ważne żeby wiedzieć kiedy poprosić o pomoc żeby nie było za późno na tą pomoc,bo wiadomo ze po menopauzie to już lipa i raczej bym nie czekała do 40stki
Kochana, wiele z nas jest pod opieką takich lekarzy, i przechodzi takie leczenie, ze ciężko to sobie wyobrazić. I wiekszosc z nas jest juz dawno pod opieką klinik niepolodnosci...

Niestety musze zgodzić sie z @hachette . Wiem, że dziewczyny ktore staraja sie krótko maja zupelnie inne emocje od dlugoletnich staraczek. Ale niestety "musi sie udac" to frazes. Statystycznie co którejś nigdy nie bedzie dane miec dziecka. Może być tak, ze padlo akurat na nas - te, które sa tu od lat, dalej bez dziecka.
w sumie tez mogę zrozumieć waszą frustracje bo sama po tych paru miesiącach mam dni kiedy chodzę i jestem zawiedziona,smutna i wkurzona tym ze tak świruje,wyliczam dni płodne i nic a co dopiero po tylu latach ..

Kochana, wiele z nas jest pod opieką takich lekarzy, i przechodzi takie leczenie, ze ciężko to sobie wyobrazić. I wiekszosc z nas jest juz dawno pod opieką klinik niepolodnosci...
rozumiem i tez przyznam wam racje ze jeszcze w takiej sytuacji nie jestem i wiadomo ze łatwiej mi mówić i mieć nadzieje niż wam kiedy tyle lat już się miało tą nadzieje

przykro mi że aż tak długo😟,będę trzymać kciuki żeby w końcu wyszło bo w końcu musi się udać ..
Niestety, podpisuję się pod tym, co pisze @LadyCaro i @hachette .

Oczywiście dziękuję za Twoje słowa, ale no nie musi się udać.

Nawet jeśli to ciąża, to wierz mi- już raz fruwałam ze szczęścia. Może wszystko się nie udać.

Zamierzam twardo stąpać po ziemi.

@Domcia9971 nie masz pojęcia o czym piszesz :) ale nie winie Cię, nie musisz, mam nadzieję, ze nigdy nie wyjdziesz z tej różowej bańki 🙏🏻🧡
każdy widzi to z swojej perspektywy bo każdy ma inne przeżycia,faktycznie ja mogę mieć je zawężone bo nie mam takiego doświadczenia w staraniu się o dziecko ale nadal zostanę w mojej różowej bańce i będę mieć nadzieje ze w końcu wam tez musi wyjść 🐣

reklama
każdy widzi to z swojej perspektywy bo każdy ma inne przeżycia,faktycznie ja mogę mieć je zawężone bo nie mam takiego doświadczenia w staraniu się o dziecko ale nadal zostanę w mojej różowej bańce i będę mieć nadzieje ze w końcu wam tez musi wyjść 🐣
moim zdaniem przyda się na grupie kilka osób w "różowej bańce" nie można cały czas być na "nie" .trzeba czasem się oderwać od twardego podłoża i chociaż chwilę spędzić w obłokach bo inaczej można oszaleć.

Do góry