reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
To pomyśl, co czuję 2-3 dni po spodziewanym terminie miesiączki😅.

Ale dzielnie nie testowałam- czekam do jutra.
No i prawidłowo nie ma co się smucić i robić testów za szybko bo tylko szkodzi a nie pomoga .. jak mi teraz nie wyjdzie to chyba poprostu skończę tez z tym testowaniem pare dni przed okresem bo widzę jak zle na mnie to działa tylko stres i mętlik w głowie 😛

wczoraj zrobiłam i nic mi nie pomogło bo nadal nic nie wiem i tylko zamartwianie ze pewnie znowu nie wyszło,taki cień wyszedł jak wcześniej

Załączniki

• IMG_9855.jpeg
    IMG_9855.jpeg
    71,5 KB · Wyświetleń: 139
No i prawidłowo nie ma co się smucić i robić testów za szybko bo tylko szkodzi a nie pomoga .. jak mi teraz nie wyjdzie to chyba poprostu skończę tez z tym testowaniem pare dni przed okresem bo widzę jak zle na mnie to działa tylko stres i mętlik w głowie 😛
Ja jestem z grupy, która jest sceptycznie nastawiona na testowanie kilka dni przed miesiączką.

Wprowadza to niepotrzebny stres. No i w sumie szkoda testów 😁.

Ja jestem z grupy, która jest sceptycznie nastawiona na testowanie kilka dni przed miesiączką.

Wprowadza to niepotrzebny stres. No i w sumie szkoda testów 😁.
pomału zaczynam to widzieć ile te testy stresu kosztują i te wielkie oczekiwanie ,dopiero tak naprawdę zaczynamy z partnerem przygodę starania się o dzidzie i chyba dlatego jesteśmy tacy napaleni na to żeby już teraz wiedzieć i najlepiej już mieć 🤣 w lipcu zaczęły się starania także myśle ze jak tak przez pare miesięcy dłużej nam się nie poudaje to trochę się uspokoimy z tymi testami i nauczymy cierpliwości 🙈 tak szczerze to jestem sama zdziwiona bo jeszcze jak brałam antykoncepcję to myślałam ze przestane brać i pyk będzie ciąża a tu lekki szok,dopiero teraz też zobaczyłam ile faktycznie kobiet się latami stara o to ..

wstawiam do oceny dwa testy owulacyjne. Ten wyżej jest z wczoraj, ten niżej z dzisiaj. No niby chyba pik (tylko który?😅)
I jeszcze pytanie - czy jak w poniedziałek miałam pecherzyk 14 mm, to dlaczego wychodzi mi pik ? Myślicie, że mógł tak urosnąć nagle ?

Jeśli w poniedziałek mial 14 to we wtorek mógł mieć 16 a dziś 18 o jutro przy 20 pęknie, albo pojutrze i jak najbardziej dziś pik możliwy.
Ja bym drugi uznała za pik, ale jeszcze bym przed snem zrobiła żeby się upewnić

reklama
Do góry