reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
To pomyśl, co czuję 2-3 dni po spodziewanym terminie miesiączki😅.

Ale dzielnie nie testowałam- czekam do jutra.
No i prawidłowo nie ma co się smucić i robić testów za szybko bo tylko szkodzi a nie pomoga .. jak mi teraz nie wyjdzie to chyba poprostu skończę tez z tym testowaniem pare dni przed okresem bo widzę jak zle na mnie to działa tylko stres i mętlik w głowie 😛

wczoraj zrobiłam i nic mi nie pomogło bo nadal nic nie wiem i tylko zamartwianie ze pewnie znowu nie wyszło,taki cień wyszedł jak wcześniej

Załączniki

• IMG_9855.jpeg
    IMG_9855.jpeg
    71,5 KB · Wyświetleń: 134
No i prawidłowo nie ma co się smucić i robić testów za szybko bo tylko szkodzi a nie pomoga .. jak mi teraz nie wyjdzie to chyba poprostu skończę tez z tym testowaniem pare dni przed okresem bo widzę jak zle na mnie to działa tylko stres i mętlik w głowie 😛
Ja jestem z grupy, która jest sceptycznie nastawiona na testowanie kilka dni przed miesiączką.

Wprowadza to niepotrzebny stres. No i w sumie szkoda testów 😁.

Ja jestem z grupy, która jest sceptycznie nastawiona na testowanie kilka dni przed miesiączką.

Wprowadza to niepotrzebny stres. No i w sumie szkoda testów 😁.
pomału zaczynam to widzieć ile te testy stresu kosztują i te wielkie oczekiwanie ,dopiero tak naprawdę zaczynamy z partnerem przygodę starania się o dzidzie i chyba dlatego jesteśmy tacy napaleni na to żeby już teraz wiedzieć i najlepiej już mieć 🤣 w lipcu zaczęły się starania także myśle ze jak tak przez pare miesięcy dłużej nam się nie poudaje to trochę się uspokoimy z tymi testami i nauczymy cierpliwości 🙈 tak szczerze to jestem sama zdziwiona bo jeszcze jak brałam antykoncepcję to myślałam ze przestane brać i pyk będzie ciąża a tu lekki szok,dopiero teraz też zobaczyłam ile faktycznie kobiet się latami stara o to ..

wstawiam do oceny dwa testy owulacyjne. Ten wyżej jest z wczoraj, ten niżej z dzisiaj. No niby chyba pik (tylko który?😅)
I jeszcze pytanie - czy jak w poniedziałek miałam pecherzyk 14 mm, to dlaczego wychodzi mi pik ? Myślicie, że mógł tak urosnąć nagle ?

Jeśli w poniedziałek mial 14 to we wtorek mógł mieć 16 a dziś 18 o jutro przy 20 pęknie, albo pojutrze i jak najbardziej dziś pik możliwy.
Ja bym drugi uznała za pik, ale jeszcze bym przed snem zrobiła żeby się upewnić

reklama
Do góry