reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziewczyny u mnie dramat 🙈 wczoraj pik potem ból owulacyjny, mąż gotowy do działania ale nic z tego nie wyszło pierwszy raz, tzn. mąż nie mógł dojść 🙉 ostatni stosunek przedwczoraj. Dzisiaj jak coś podziałamy to już raczej będzie za późno. Czy to przedwczoraj wystarczy?😃
Dlatego ja przestałam mojemu mówić, że to TEN seks, bo czasem było mu ciężko :D U nich psychika potrafi mocno wpłynąć na przebieg seksów.
Może zrób klimacik i poprawcie dzisiaj? Jak wczoraj pik, to owu może być nawet po 48h. Bólom nie ufam już teraz ;)

A pamiętasz, ze mój tez? Dopiero wy mnie uswiadomilyscie, ze pieprzy głupoty i wtedy poszłam do poradni leczenia niepłodności i zrobili wszystko jak należy :)
Ale kurde to nie są chyba jakieś zaawansowane informacje jak na ginekologa.. no ale co się dziwić jak na NFZ. Ja jestem dopiero w 2 cyklu starań. Na razie biorę suple, zamówiłam owulki i będę monitorować. Dopiero w styczniu jak faktycznie nadal nie będę w ciąży, zacznę chodzić prywatnie do ginekologa, bo na klinikę bezpłodności za wcześnie po 3/4 cyklach starań. No i od nowego roku na pewno mąż pójdzie na badania w tym kierunku, bo ogólne są ok.

Ale kurde to nie są chyba jakieś zaawansowane informacje jak na ginekologa.. no ale co się dziwić jak na NFZ. Ja jestem dopiero w 2 cyklu starań. Na razie biorę suple, zamówiłam owulki i będę monitorować. Dopiero w styczniu jak faktycznie nadal nie będę w ciąży, zacznę chodzić prywatnie do ginekologa, bo na klinikę bezpłodności za wcześnie po 3/4 cyklach starań. No i od nowego roku na pewno mąż pójdzie na badania w tym kierunku, bo ogólne są ok.
Teoretycznie nie są - a później wychodzą takie kwiatki ;) gdzieś coś dzwoniło, ale niewiadomo w jakim kosciele.

W Opolu z reszta jest bardzo mało lekarzy od niepłodności, którym można zaufać.

Dlatego ja przestałam mojemu mówić, że to TEN seks, bo czasem było mu ciężko :D U nich psychika potrafi mocno wpłynąć na przebieg seksów.
Może zrób klimacik i poprawcie dzisiaj? Jak wczoraj pik, to owu może być nawet po 48h. Bólom nie ufam już teraz ;)
właśnie mój też tak miał bardzo wiele razy, a ostatnie 2 miesiące to typowo seks reprodukcyjny xD w sensie mówię mu, że musimy zrobić dziecko. W zeszłym miesiącu monitoring na który mnie woził wiec siłą rzeczy wiedział kiedy. I nawet się nie stresuje :D ale znam temat, wiele razy bvyło tak, ze nie dało rady.

właśnie mój też tak miał bardzo wiele razy, a ostatnie 2 miesiące to typowo seks reprodukcyjny xD w sensie mówię mu, że musimy zrobić dziecko. W zeszłym miesiącu monitoring na który mnie woził wiec siłą rzeczy wiedział kiedy. I nawet się nie stresuje :D ale znam temat, wiele razy bvyło tak, ze nie dało rady.
Mój z kolei był zły jak mu nie powiedziałam, kiedy mam pozytywny owulak. A ja nie chciałam wywierać presji i dawałam mu to okrężnie do zrozumienia. I tak zmarnowaliśmy kwietniowy cykl XD

Chyba za bardzo wziął do siebie 🙃 dzisiaj podziałamy i może się uda. Liczę jeszcze na armię która była dwa dni przed owulacja czyli niespełna 48h 😅 walka trwa, nie poddajemy się 😀

reklama
Cześć dziewczyny!
Niestety Horienmedical obnazył bolesną biel🤜🥴🤛😕 poprawilam pinkiem plytkowym i tez negatyw😑
Powiem Wam, ze wczoraj pojechałam jednak po pinka strumieniowego i patrząc na nie wzięłam 2 op a w domu ledwo się nie ppsikalam w gacie, bo tyle starałam się trzymać zeby wynik byl prawdziwy i patrzę na te testy a ja chwyciłam plytkowe zamiast strumieniowych 🤜🤯🤛 masakra, jaka bylam zła, tylko czy to cos zmienia, no nie. Jakby była ciąża to jakikolwiek by ja potwierdzil. Temperatura znowu lekko w dol, wiec dzisiejsze nadejscie pinkow nic nie zmieni, @ za 5 dni
No ale nawet z tym spadkiem to temperatura jednak utrzymuje się w tej grupie wyższych temperatur... a u ciebie byly wartosci nawet powyzej 37. Czy nie ma to znaczenia?
Chyba za bardzo wziął do siebie 🙃 dzisiaj podziałamy i może się uda. Liczę jeszcze na armię która była dwa dni przed owulacja czyli niespełna 48h 😅 walka trwa, nie poddajemy się 😀
Ja z kolei się boję, że plemniki z seksu 24 przed owu nie dały rady, a te w dniu owu były za słabe (bo między tymi dwoma stosunkami była tylko 24h przerwa). Booooziu...chce już wiedzieć 😀

Do góry