reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziewczyny u mnie kryzys. Nawet nie wiem na kiedy się zapisać na testowanie bo okresu jeszcze nie ma.
Chodzę zmęczona jak zombie. Ciagle jem i tyje w oczach…
Jakieś totalne załamanie. Nic mnie nie cieszy, nic mi radości nie sprawia :-(
Przepraszam za żale, ale w takim punkcie właśnie jestem.

Jejku, każdy czasami ma taki punkt załamania. Może okres przyjdzie na dniach a jak nie do leć do ginekologa może da ci luteinę na wywołanie. Za to ja od kilku dni mam okropne bóle głowy a od wczoraj tylko płaczę. Też mnie dopadła jakaś załamka, że nie mogę zajść i nawet dzisiaj obudziłam się ze łzami w oczach. Wczoraj byłam w galerii i chciałam tylko z niej wyjść bo jak patrzyłam na ludzi z dziećmi to znowu płakałam. Mam nadzieje, że wszystko się u Ciebie ułoży.

Dziewczyny u mnie dramat 🙈 wczoraj pik potem ból owulacyjny, mąż gotowy do działania ale nic z tego nie wyszło pierwszy raz, tzn. mąż nie mógł dojść 🙉 ostatni stosunek przedwczoraj. Dzisiaj jak coś podziałamy to już raczej będzie za późno. Czy to przedwczoraj wystarczy?😃

Cześć dziewczyny!
Niestety Horienmedical obnazył bolesną biel🤜🥴🤛😕 poprawilam pinkiem plytkowym i tez negatyw😑
Powiem Wam, ze wczoraj pojechałam jednak po pinka strumieniowego i patrząc na nie wzięłam 2 op a w domu ledwo się nie ppsikalam w gacie, bo tyle starałam się trzymać zeby wynik byl prawdziwy i patrzę na te testy a ja chwyciłam plytkowe zamiast strumieniowych 🤜🤯🤛 masakra, jaka bylam zła, tylko czy to cos zmienia, no nie. Jakby była ciąża to jakikolwiek by ja potwierdzil. Temperatura znowu lekko w dol, wiec dzisiejsze nadejscie pinkow nic nie zmieni, @ za 5 dni

Załączniki

• Screenshot_20221104-052237_Premom.jpg
    Screenshot_20221104-052237_Premom.jpg
    151,4 KB · Wyświetleń: 115
  • 20221104_064418.jpg
    20221104_064418.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 121
Cześć dziewczyny!
Niestety Horienmedical obnazył bolesną biel🤜🥴🤛😕 poprawilam pinkiem plytkowym i tez negatyw😑
Powiem Wam, ze wczoraj pojechałam jednak po pinka strumieniowego i patrząc na nie wzięłam 2 op a w domu ledwo się nie ppsikalam w gacie, bo tyle starałam się trzymać zeby wynik byl prawdziwy i patrzę na te testy a ja chwyciłam plytkowe zamiast strumieniowych 🤜🤯🤛 masakra, jaka bylam zła, tylko czy to cos zmienia, no nie. Jakby była ciąża to jakikolwiek by ja potwierdzil. Temperatura znowu lekko w dol, wiec dzisiejsze nadejscie pinkow nic nie zmieni, @ za 5 dni

Niezmiennie jebac facelle

O, to, to! Ja myślę co miesiąc, że jestem w ciąży 🤣 Coś mnie zakłuje - "To na pewno implementacja!". Zrobi mi się niedobrze - "To pierwszy zwiastun!". Jestem głodna - "Czy ja mam ochote na buraczki? Tak! Mam ochotę na buraczki! To na pewno pierwsza zachcianka!" 🤦‍♀️🤦‍♀ A potem cyk, okres, 2 dni rozpaczy, 3 dni wk*urwienia. Za chwilę: "Okej! Nowy cykl, nowa ja! Kochanie szykuj się do pełnienia małżeńskich obowiązków!". Za 10 dni znowu się nakręcam, że tym razem to już na pewno się udało, bo tu coś ciśnie, a tam coś ciągnie... i tak już prawie rok 😅 🙈 Cud, że ten mój mnie jeszcze nie zapakował w kaftan i nie odesłał do specjalisty 🤣 Niestety sama jestem winna, bo sobie ubzdurałam dziecko przed 30stką i nie mogę tej myśli odpuścić... (moi rodzice mieli 41 i 45 lat jak ja się urodziłam, więc mam mega parcie na bycie "młodą" mamą).
Choćbym opisywała siebie 😂

reklama
Dziewczęta, dziś ostatni dzień okresu był 6dc i zaczynamy 🤞🏼
Od jutro temperatura - pierwszy raz.
Plan na przyszły tydzień: 12dc robię estradiol, 13dc usg + wyniki progesteron i estradiol. Poza tym seks co drugi dzień. Wish me luck! Cykle 28-31 dni, testowanie na koniec miesiąca.

Dam znać w przyszłym tygodniu po ginie co z progiem moim i estradiolem. Zobaczymy w ogóle czy jest owulka 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Dlaczego tak późno robisz wyniki hormonów?
Przy mierzenie temperatury rób też testy owulacyjne... Ja też myślałam, że owulka będzie ok 13-14 dnia cyklu, apki pokazywały, że raczej 15dc a po temperaturze i testach wyszło, że owu była w 11dc. Także... bądź czujna, bo ja też niby mam cykle 28-31 dniowe. :)
Dziewczyny u mnie dramat 🙈 wczoraj pik potem ból owulacyjny, mąż gotowy do działania ale nic z tego nie wyszło pierwszy raz, tzn. mąż nie mógł dojść 🙉 ostatni stosunek przedwczoraj. Dzisiaj jak coś podziałamy to już raczej będzie za późno. Czy to przedwczoraj wystarczy?😃
Zestresował się może....
No seks dzień przed owu daje chyba nawet większe szanse niż w dniu owu :D

Dziewczyny... u mnie dziś temperatura delikatnie w dół po poowulacyjnym wzroście. Nie wiem czy to ok, bo mierze temp dopiero pierwszy cykl. Wczoraj już nie było płodnego śluzu, brzuch nie bolal, dzis delikatne skurcze.. wykres wygląda tak. Jest ok? :)
Screenshot_20221104-074828_Premom.jpg

Do góry