Ceonis
Fanka BB :)
O Bobie to jest boszzzzkie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Bobie to jest boszzzzkie!
Dziewczyny u mnie kryzys. Nawet nie wiem na kiedy się zapisać na testowanie bo okresu jeszcze nie ma.
Chodzę zmęczona jak zombie. Ciagle jem i tyje w oczach…
Jakieś totalne załamanie. Nic mnie nie cieszy, nic mi radości nie sprawia :-(
Przepraszam za żale, ale w takim punkcie właśnie jestem.
Cześć dziewczyny!
Niestety Horienmedical obnazył bolesną biel poprawilam pinkiem plytkowym i tez negatyw
Powiem Wam, ze wczoraj pojechałam jednak po pinka strumieniowego i patrząc na nie wzięłam 2 op a w domu ledwo się nie ppsikalam w gacie, bo tyle starałam się trzymać zeby wynik byl prawdziwy i patrzę na te testy a ja chwyciłam plytkowe zamiast strumieniowych masakra, jaka bylam zła, tylko czy to cos zmienia, no nie. Jakby była ciąża to jakikolwiek by ja potwierdzil. Temperatura znowu lekko w dol, wiec dzisiejsze nadejscie pinkow nic nie zmieni, @ za 5 dni
Choćbym opisywała siebieO, to, to! Ja myślę co miesiąc, że jestem w ciąży Coś mnie zakłuje - "To na pewno implementacja!". Zrobi mi się niedobrze - "To pierwszy zwiastun!". Jestem głodna - "Czy ja mam ochote na buraczki? Tak! Mam ochotę na buraczki! To na pewno pierwsza zachcianka!" ♀ A potem cyk, okres, 2 dni rozpaczy, 3 dni wk*urwienia. Za chwilę: "Okej! Nowy cykl, nowa ja! Kochanie szykuj się do pełnienia małżeńskich obowiązków!". Za 10 dni znowu się nakręcam, że tym razem to już na pewno się udało, bo tu coś ciśnie, a tam coś ciągnie... i tak już prawie rok Cud, że ten mój mnie jeszcze nie zapakował w kaftan i nie odesłał do specjalisty Niestety sama jestem winna, bo sobie ubzdurałam dziecko przed 30stką i nie mogę tej myśli odpuścić... (moi rodzice mieli 41 i 45 lat jak ja się urodziłam, więc mam mega parcie na bycie "młodą" mamą).
Tym bardziej, że kreska była lekko różowa- masakra.Niezmiennie jebac facelle
I jak potem interpretowała wyniki ?Jejku moja ginekolog mnie wysłała na te badania w 20 dniu cyklu
Dlaczego tak późno robisz wyniki hormonów?Dziewczęta, dziś ostatni dzień okresu był 6dc i zaczynamy
Od jutro temperatura - pierwszy raz.
Plan na przyszły tydzień: 12dc robię estradiol, 13dc usg + wyniki progesteron i estradiol. Poza tym seks co drugi dzień. Wish me luck! Cykle 28-31 dni, testowanie na koniec miesiąca.
Dam znać w przyszłym tygodniu po ginie co z progiem moim i estradiolem. Zobaczymy w ogóle czy jest owulka
Zestresował się może....Dziewczyny u mnie dramat wczoraj pik potem ból owulacyjny, mąż gotowy do działania ale nic z tego nie wyszło pierwszy raz, tzn. mąż nie mógł dojść ostatni stosunek przedwczoraj. Dzisiaj jak coś podziałamy to już raczej będzie za późno. Czy to przedwczoraj wystarczy?