reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Jestem na 85% pewna, że mój jednostronny ból cycka to nerwobóle.

Od tygodnia w naszej sąsiedzkiej enklawie błąka się pies. Bezdomny.
Jedna z sąsiadek go przysposobiła, ale fundacje, z którymi współpracuje, są przepełnione. Piesek jest całej naszej uliczki, ale śpi u tej sąsiadki.

Teraz próbowałyśmy go wziąć do naszego domu, ale nasz piesio tak go zaatakował, że ja nigdy w takim stanie go nie widziałam.

Tak mnie po tej sytuacji cyc zaczął boleć, że no jestem pewna, że to nerwowe bóle.

Czy jak pojadę zbadać estardiol w dzień piku lub dzień po piku to będzie miało sens? Powie mi to coś o moim jajku?

Czy jak pojadę zbadać estardiol w dzień piku lub dzień po piku to będzie miało sens? Powie mi to coś o moim jajku?
a masz coś nie tak z estradiolem? Mo teraz lekarka kazała go zbadać z progiem w 7dpo i powiedziała, że chciałaby, żeby był poniżej 20. Ale ja mam za wysoki i niestety nie mam pojęcia czy to cokolwiek mówi o jajku

Jestem na 85% pewna, że mój jednostronny ból cycka to nerwobóle.

Od tygodnia w naszej sąsiedzkiej enklawie błąka się pies. Bezdomny.
Jedna z sąsiadek go przysposobiła, ale fundacje, z którymi współpracuje, są przepełnione. Piesek jest całej naszej uliczki, ale śpi u tej sąsiadki.

Teraz próbowałyśmy go wziąć do naszego domu, ale nasz piesio tak go zaatakował, że ja nigdy w takim stanie go nie widziałam.

Tak mnie po tej sytuacji cyc zaczął boleć, że no jestem pewna, że to nerwowe bóle.
Lubie Cie. Lubię ludzi, którzy przejmują się zwierzętami. Zdobyłaś moje serce. Przykro mi, ze to tak się na Tobie odbija.

a masz coś nie tak z estradiolem? Mo teraz lekarka kazała go zbadać z progiem w 7dpo i powiedziała, że chciałaby, żeby był poniżej 20. Ale ja mam za wysoki i niestety nie mam pojęcia czy to cokolwiek mówi o jajku
Nie, ale badałam tylko 3-5dc, i był mały, dobry. A podobno on odpowiada za dojrzałość komórki jajowej i jak się zbadac bezpośrednio przed owulką to może powiedzieć, czy ta komórka nadaje się do czegokolwiek

reklama
Do góry