Calineczka92
Fanka BB :)
@Lady With Cats kochana kiedy będziesz otwierać wątek grudniowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam, ze do tego wracam ale jakiś nie daje mi to spokoju. co się stanie, jeśli odmówisz?
Bądź dobrej myśli .@Lady With Cats kochana kiedy będziesz otwierać wątek grudniowy?
a masz coś nie tak z estradiolem? Mo teraz lekarka kazała go zbadać z progiem w 7dpo i powiedziała, że chciałaby, żeby był poniżej 20. Ale ja mam za wysoki i niestety nie mam pojęcia czy to cokolwiek mówi o jajkuCzy jak pojadę zbadać estardiol w dzień piku lub dzień po piku to będzie miało sens? Powie mi to coś o moim jajku?
Lubie Cie. Lubię ludzi, którzy przejmują się zwierzętami. Zdobyłaś moje serce. Przykro mi, ze to tak się na Tobie odbija.Jestem na 85% pewna, że mój jednostronny ból cycka to nerwobóle.
Od tygodnia w naszej sąsiedzkiej enklawie błąka się pies. Bezdomny.
Jedna z sąsiadek go przysposobiła, ale fundacje, z którymi współpracuje, są przepełnione. Piesek jest całej naszej uliczki, ale śpi u tej sąsiadki.
Teraz próbowałyśmy go wziąć do naszego domu, ale nasz piesio tak go zaatakował, że ja nigdy w takim stanie go nie widziałam.
Tak mnie po tej sytuacji cyc zaczął boleć, że no jestem pewna, że to nerwowe bóle.
Nie, ale badałam tylko 3-5dc, i był mały, dobry. A podobno on odpowiada za dojrzałość komórki jajowej i jak się zbadac bezpośrednio przed owulką to może powiedzieć, czy ta komórka nadaje się do czegokolwieka masz coś nie tak z estradiolem? Mo teraz lekarka kazała go zbadać z progiem w 7dpo i powiedziała, że chciałaby, żeby był poniżej 20. Ale ja mam za wysoki i niestety nie mam pojęcia czy to cokolwiek mówi o jajku
Rozumiem. Znaczy - nie rozumiem, ale dziękuję, ze o tym napisalas chciałabym się z Tobą kiedyś napic kawy i poplotkowaćChodziłby obrażony i ciągle mi to wypominał