reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Nie, ale badałam tylko 3-5dc, i był mały, dobry. A podobno on odpowiada za dojrzałość komórki jajowej i jak się zbadac bezpośrednio przed owulką to może powiedzieć, czy ta komórka nadaje się do czegokolwiek

Tak przed samą owulacja mniej więcej z pikiem lh powinien być też pik Estradiolu. Nie pamiętam już jakich wartości oczekuje się przed owu, ale na pewno w setkach 😁
Za to znam kogoś kto na pewno pamięta 😎 @lady_in_blue

reklama
Tak przed samą owulacja mniej więcej z pikiem lh powinien być też pik Estradiolu. Nie pamiętam już jakich wartości oczekuje się przed owu, ale na pewno w setkach 😁
Za to znam kogoś kto na pewno pamięta 😎 @lady_in_blue
o, dobrze wiedzieć, to też sobie machnę przed owu za miesiąc. A to można zrobić też wtedy po południu, gdyby się pik wysikalo w ciągu dnia, czy rano trzeba?

Nie, ale badałam tylko 3-5dc, i był mały, dobry. A podobno on odpowiada za dojrzałość komórki jajowej i jak się zbadac bezpośrednio przed owulką to może powiedzieć, czy ta komórka nadaje się do czegokolwiek
a co to znaczy maly? Ja robiłam w 7dc i był 42 i w sumie jest to w wartościach referencyjnych ale już nie wiem czy dobrze czy źle 😔

reklama
Do góry