reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Nie, ale badałam tylko 3-5dc, i był mały, dobry. A podobno on odpowiada za dojrzałość komórki jajowej i jak się zbadac bezpośrednio przed owulką to może powiedzieć, czy ta komórka nadaje się do czegokolwiek

Tak przed samą owulacja mniej więcej z pikiem lh powinien być też pik Estradiolu. Nie pamiętam już jakich wartości oczekuje się przed owu, ale na pewno w setkach 😁
Za to znam kogoś kto na pewno pamięta 😎 @lady_in_blue

reklama
Tak przed samą owulacja mniej więcej z pikiem lh powinien być też pik Estradiolu. Nie pamiętam już jakich wartości oczekuje się przed owu, ale na pewno w setkach 😁
Za to znam kogoś kto na pewno pamięta 😎 @lady_in_blue
o, dobrze wiedzieć, to też sobie machnę przed owu za miesiąc. A to można zrobić też wtedy po południu, gdyby się pik wysikalo w ciągu dnia, czy rano trzeba?

Nie, ale badałam tylko 3-5dc, i był mały, dobry. A podobno on odpowiada za dojrzałość komórki jajowej i jak się zbadac bezpośrednio przed owulką to może powiedzieć, czy ta komórka nadaje się do czegokolwiek
a co to znaczy maly? Ja robiłam w 7dc i był 42 i w sumie jest to w wartościach referencyjnych ale już nie wiem czy dobrze czy źle 😔

reklama
Do góry