Emka24@
Fanka BB :)
Zawsze wygrywabędę będę kochanamiałam czekać do 30stego z testami i nie świrować ale ciekawość wygrała
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze wygrywabędę będę kochanamiałam czekać do 30stego z testami i nie świrować ale ciekawość wygrała
![]()
Są, są, bardzo sobie chwalę, że całe życie rodzinne i zakupowe ogarniam w pracyWhaat?
To są takie prace, że na firmowych kompach można przeglądać strony niezwiązane z pracą zawodową?
U mnie też i kiedyś firma zewnętrzna myła okna i ci co myli przyszli do kierownika i mówią, panie co mamy zrobić żeby tu pracować, jeden śpi w fotelu, drugi laski ogląda na kompie, no tak pracować to my też chcemy...U mnie koledzy sprawdzali na strony z „ładnymi” paniami, ale zablokowane![]()
U mnie w pracy jak zrobisz cele, to możesz nawet cały dzień spać i nikt nic nie powie. Wielokrotnie pracujemy wieczorami, żeby je dowieźć i tez nam za to nie płaca, wiec to działa w dwie strony. Ja w środku dnia pracy normalnie wychodzę z psem na spacer na pół godziny ani jadę sobie do lekarza. Niektórzy wyskakują na silke, pobiegać albo do fryzjera i luz. Są osoby, które podczas choroby dziecka opiekują się dzieckiem do 14-tej, a zaczynaja pracowac popołudniu i do nocy, wiec każdy robi jak chceSą, są, bardzo sobie chwalę, że całe życie rodzinne i zakupowe ogarniam w pracy
U mnie też i kiedyś firma zewnętrzna myła okna i ci co myli przyszli do kierownika i mówią, panie co mamy zrobić żeby tu pracować, jeden śpi w fotelu, drugi laski ogląda na kompie, no tak pracować to my też chcemy...
I co żadnych nowych kresek dla pocieszenia oka?
@Bolino przykro mi, ale wierzę, że skoro wiesz, że to endo takie to lekarz coś zaradzi i może nie na te święta, ale na kolejne swoje plany zrealizujesz.
Trzymam wszystkie za was kciuki bardzo bardzo mocno. Może rzeczywiście tym co już mają dzieci w domku jest łatwiej przyjąć czy to kolejne białe testy czy przeszkody. Zakładam, że może nigdy nie być tego trzeciego i ta myśl mnie nie boli, choć bardzo chcę, żeby się udało jestem w stanie być szczęśliwa i bez tego...
Jeszcze czas jest.Melduje: zrobiłam test, jestem 33dc prawdopodobnie 9dpo (na pewno mam 9-ta wyższa temperaturę, bo to udało mi się złapac, nie mierzyłam całego cyklu, tylko w pierwszej fazie co któryś dzień).
Biel.
Mi te paski owu najbardziej odpowiadają.siema laski ! Siedzę na dworcu w Poznaniu popijam kawkę z maczka i nadrabiam wątkigratulacje nowych kresek
miesiąc się jeszcze niw skończył, także mam nadzieje, ze jeszcze trochę ich wysikacie
U mnie 13dc, póki co bez piku, ale na owulaki sikam. Swoją droga zawsze mam te z domowego labolatorium, polecacie może jakieś inne ? Stosunkowo drogo wypadają, nawet jak na Allegro zamawiałam ostatnio :/ miłej soboty !
Niby wiem, no ale jednak na razie biel.Jeszcze czas jest.
U mnie wystrzał temperatury, oki owu sie odbyla, ale czy ma sie jak zagniezdzić?![]()
Ja innych nie mialam nigdy wlasnie, dlatego chciałam spróbowaćMi te paski owu najbardziej odpowiadają.
Ja se siedze na forum w pracy i nikt mi nic nie powiedzial, więc chyba nie sprawdzajaWhaat?
To są takie prace, że na firmowych kompach można przeglądać strony niezwiązane z pracą zawodową?
ekstra, mam nadzieję, że się uda! Jedz ananasa!Jeszcze czas jest.
U mnie wystrzał temperatury, oki owu sie odbyla, ale czy ma sie jak zagniezdzić?![]()
Kochana ogólnie poznasz bardziej ciało, a nóż widelec coś zaskoczyekstra, mam nadzieję, że się uda! Jedz ananasa!
Mi też dziś poszla w górę, więc na razie wygląda, że faktycznie owu była w czwartek. Uznałam, że mimo, ze ciazy na razie nie bedzie, to i tak będę mierzyć te temperaturę dalej, może dzięki temu się nauczę wcześniej wstawać, a organizm przyzwyczai się w końcu do mniejszej ilości snu![]()