reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

będę będę kochana 🥰 miałam czekać do 30stego z testami i nie świrować ale ciekawość wygrała 🙈🙈
Zawsze wygrywa 😂😂 ale do tego 9 dpo wieczorem to może być ciężko z widocznością. Tak jak już wspominałam na testach powinno być napisane, ze powodują uzależnienie 😂.

reklama
Whaat?
To są takie prace, że na firmowych kompach można przeglądać strony niezwiązane z pracą zawodową😶‍🌫️?
Są, są, bardzo sobie chwalę, że całe życie rodzinne i zakupowe ogarniam w pracy;)
U mnie koledzy sprawdzali na strony z „ładnymi” paniami, ale zablokowane 😁
U mnie też i kiedyś firma zewnętrzna myła okna i ci co myli przyszli do kierownika i mówią, panie co mamy zrobić żeby tu pracować, jeden śpi w fotelu, drugi laski ogląda na kompie, no tak pracować to my też chcemy...🤣

I co żadnych nowych kresek dla pocieszenia oka?

@Bolilol przykro mi, ale wierzę, że skoro wiesz, że to endo takie to lekarz coś zaradzi i może nie na te święta, ale na kolejne swoje plany zrealizujesz.

Trzymam wszystkie za was kciuki bardzo bardzo mocno. Może rzeczywiście tym co już mają dzieci w domku jest łatwiej przyjąć czy to kolejne białe testy czy przeszkody. Zakładam, że może nigdy nie być tego trzeciego i ta myśl mnie nie boli, choć bardzo chcę, żeby się udało jestem w stanie być szczęśliwa i bez tego...

Są, są, bardzo sobie chwalę, że całe życie rodzinne i zakupowe ogarniam w pracy;)

U mnie też i kiedyś firma zewnętrzna myła okna i ci co myli przyszli do kierownika i mówią, panie co mamy zrobić żeby tu pracować, jeden śpi w fotelu, drugi laski ogląda na kompie, no tak pracować to my też chcemy...🤣

I co żadnych nowych kresek dla pocieszenia oka?
@Bolino przykro mi, ale wierzę, że skoro wiesz, że to endo takie to lekarz coś zaradzi i może nie na te święta, ale na kolejne swoje plany zrealizujesz.

Trzymam wszystkie za was kciuki bardzo bardzo mocno. Może rzeczywiście tym co już mają dzieci w domku jest łatwiej przyjąć czy to kolejne białe testy czy przeszkody. Zakładam, że może nigdy nie być tego trzeciego i ta myśl mnie nie boli, choć bardzo chcę, żeby się udało jestem w stanie być szczęśliwa i bez tego...
U mnie w pracy jak zrobisz cele, to możesz nawet cały dzień spać i nikt nic nie powie. Wielokrotnie pracujemy wieczorami, żeby je dowieźć i tez nam za to nie płaca, wiec to działa w dwie strony. Ja w środku dnia pracy normalnie wychodzę z psem na spacer na pół godziny ani jadę sobie do lekarza. Niektórzy wyskakują na silke, pobiegać albo do fryzjera i luz. Są osoby, które podczas choroby dziecka opiekują się dzieckiem do 14-tej, a zaczynaja pracowac popołudniu i do nocy, wiec każdy robi jak chce ;)

Melduje: zrobiłam test, jestem 33dc prawdopodobnie 9dpo (na pewno mam 9-ta wyższa temperaturę, bo to udało mi się złapac, nie mierzyłam całego cyklu, tylko w pierwszej fazie co któryś dzień).
Biel.
Jeszcze czas jest.
U mnie wystrzał temperatury, oki owu sie odbyla, ale czy ma sie jak zagniezdzić? 🤷‍♀️

Załączniki

• 20221126_094858.jpg
    20221126_094858.jpg
    158,1 KB · Wyświetleń: 48
siema laski ! Siedzę na dworcu w Poznaniu popijam kawkę z maczka i nadrabiam wątki 😘 gratulacje nowych kresek 😍 miesiąc się jeszcze niw skończył, także mam nadzieje, ze jeszcze trochę ich wysikacie 🤣
U mnie 13dc, póki co bez piku, ale na owulaki sikam. Swoją droga zawsze mam te z domowego labolatorium, polecacie może jakieś inne ? Stosunkowo drogo wypadają, nawet jak na Allegro zamawiałam ostatnio :/ miłej soboty !
Mi te paski owu najbardziej odpowiadają.

Jeszcze czas jest.
U mnie wystrzał temperatury, oki owu sie odbyla, ale czy ma sie jak zagniezdzić? 🤷‍♀️
ekstra, mam nadzieję, że się uda! Jedz ananasa!

Mi też dziś poszla w górę, więc na razie wygląda, że faktycznie owu była w czwartek. Uznałam, że mimo, ze ciazy na razie nie bedzie, to i tak będę mierzyć te temperaturę dalej, może dzięki temu się nauczę wcześniej wstawać, a organizm przyzwyczai się w końcu do mniejszej ilości snu 😅

reklama
ekstra, mam nadzieję, że się uda! Jedz ananasa!

Mi też dziś poszla w górę, więc na razie wygląda, że faktycznie owu była w czwartek. Uznałam, że mimo, ze ciazy na razie nie bedzie, to i tak będę mierzyć te temperaturę dalej, może dzięki temu się nauczę wcześniej wstawać, a organizm przyzwyczai się w końcu do mniejszej ilości snu 😅
Kochana ogólnie poznasz bardziej ciało, a nóż widelec coś zaskoczy ❤️✊✊.
Ja też po mimo braku owu widzisz zaczęłam mierzyć i akurat pyk zaskoczyło owu 😂😂 bez tego bym się schizowała, że test biały, a cykl 42.
Do wstawania idzie przywyknąć 🥰. Ja muszę wrócić wtedy do treningów takich lekkich pobudzających🥰

Do góry