reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
No chyba że się wypiło po 3 miesiącach kieliszek czerwonego wina i spało 10h tak ja dzisiaj 😅

Dziewczyny, mam pytanie bo nie mogę znaleźć w necie - odebrałam moje wyniki i udało mi się zapisać do lekarza na czwartek ale póki co - jakie są następstwa wysokiego TSH? Mój to 9.3 a ft3 i FT4 w środku norm referencyjnych. Anty tpo i tg dobadam. Owulację chyba są ale wiem tyle co z testów owulacyjnych i temperatury póki co ...

Dziewczyny mam wyniki!

Załączniki

• 0B4062A1-9555-454B-A103-452CB3798F2D.jpeg
    0B4062A1-9555-454B-A103-452CB3798F2D.jpeg
    94,2 KB · Wyświetleń: 150
No chyba że się wypiło po 3 miesiącach kieliszek czerwonego wina i spało 10h tak ja dzisiaj 😅

Dziewczyny, mam pytanie bo nie mogę znaleźć w necie - odebrałam moje wyniki i udało mi się zapisać do lekarza na czwartek ale póki co - jakie są następstwa wysokiego TSH? Mój to 9.3 a ft3 i FT4 w środku norm referencyjnych. Anty tpo i tg dobadam. Owulację chyba są ale wiem tyle co z testów owulacyjnych i temperatury póki co ...
Do starań tsh powinno być w okolicach 1, także lekarz jak najszybciej musi wdrożyć leki obniżające.

właśnie widziałam że ok 1 powinno być ale jeśli jest taki byczy wynik jak u mnie to co się dzieje? Nie będę zachodzić? Czy nawet jeśli to ryzyko poronienia? ☹️
Możesz nie utrzymać tej ciąży, jest wysokie ryzyko poronienia, możesz nie mieć w ogóle owulacji, może też mieć wpływ na rozwój centralnego układu nerwowego płodu. Ale na spokojnie! Leki i będzie dobrze. Ja z tsh 5 zeszłam do 1 w 3 tygodnie

ekstra, mam nadzieję, że się uda! Jedz ananasa!

Mi też dziś poszla w górę, więc na razie wygląda, że faktycznie owu była w czwartek. Uznałam, że mimo, ze ciazy na razie nie bedzie, to i tak będę mierzyć te temperaturę dalej, może dzięki temu się nauczę wcześniej wstawać, a organizm przyzwyczai się w końcu do mniejszej ilości snu 😅
Bardzo się cieszę z twojej postawy chcialam pytać, ale nie chciałam drążyć. Ja w cyklu bezowulacyjnym mierzyłam do konca, dobrze móc spojrzeć na swoje wykresy i zobaczyc jak temperatura wyglada w 1 czy 2 fazie i podczas ovu i kiedy zazwyczaj to ovu wypada.

reklama
Do góry