reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
siema laski ! Siedzę na dworcu w Poznaniu popijam kawkę z maczka i nadrabiam wątki 😘 gratulacje nowych kresek 😍 miesiąc się jeszcze niw skończył, także mam nadzieje, ze jeszcze trochę ich wysikacie 🤣
U mnie 13dc, póki co bez piku, ale na owulaki sikam. Swoją droga zawsze mam te z domowego labolatorium, polecacie może jakieś inne ? Stosunkowo drogo wypadają, nawet jak na Allegro zamawiałam ostatnio :/ miłej soboty !

Ciekawe od czego to zależy. Pisałyście O testeo ze badziewne a ja z 50 obsikalam w różnych cyklach i nic nie wyszło
Ja nie mam pojęcia od czego to zależy, ale jak już nawet pink mnie oszukał to szczerze, nie uwierzę w nic poza beta :(

Załączniki

• 42BF34F1-9BE0-4C74-A625-8DFA5B4930CA.jpeg
    42BF34F1-9BE0-4C74-A625-8DFA5B4930CA.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 113
  • 0F3E7FB5-0B0A-4735-8578-B0E0BFB0A55C.jpeg
    0F3E7FB5-0B0A-4735-8578-B0E0BFB0A55C.jpeg
    797,9 KB · Wyświetleń: 115
Melduje: zrobiłam test, jestem 33dc prawdopodobnie 9dpo (na pewno mam 9-ta wyższa temperaturę, bo to udało mi się złapac, nie mierzyłam całego cyklu, tylko w pierwszej fazie co któryś dzień).
Biel.
łącze się w bólu według kalendarza flo jestem 8 dpo i tak samo biel,nadal mam małą nadzieje,okres mam mieć za 5 dni i mam nadzieje że ta łajza nie przyjdzie 🥲 oprócz wrażliwych sutków jeszcze nie czuje się okresowo i ogólnie ten cykl bardzo lajtowy bo ani jakiś wahań nastroju i nic poza tymi bolącymi sutkami mi nie jest.. zobaczę jeszcze jutro co pokaże test,tez wiem ze kalendarz jest tylko kalendarzem i tez nie mogę w 100 proc ufać bo nie wiadomo kiedy była na prawdę ta owulacja i kiedy mogło zajść do zapłodnienia jeśli zaszło,wiec nie ma co tracić nadziei do samego dnia kiedy przyjdzie ta małpa 🩸

łącze się w bólu według kalendarza flo jestem 8 dpo i tak samo biel,nadal mam małą nadzieje,okres mam mieć za 5 dni i mam nadzieje że ta łajza nie przyjdzie 🥲 oprócz wrażliwych sutków jeszcze nie czuje się okresowo i ogólnie ten cykl bardzo lajtowy bo ani jakiś wahań nastroju i nic poza tymi bolącymi sutkami mi nie jest.. zobaczę jeszcze jutro co pokaże test,tez wiem ze kalendarz jest tylko kalendarzem i tez nie mogę w 100 proc ufać bo nie wiadomo kiedy była na prawdę ta owulacja i kiedy mogło zajść do zapłodnienia jeśli zaszło,wiec nie ma co tracić nadziei do samego dnia kiedy przyjdzie ta małpa 🩸
8 dpo to serio wcześnie. Poczekaj jeszcze ❤️❤️

reklama
Do góry