Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
U mnie koledzy sprawdzali na strony z „ładnymi” paniami, ale zablokowaneNie sprawdzałam az tak ale sprawdzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie koledzy sprawdzali na strony z „ładnymi” paniami, ale zablokowaneNie sprawdzałam az tak ale sprawdzę
haker sraker, gdzie Twoja beta? ;>Widzialyscie te dziwne tematy na forum? Jakiś haker czy troll obcokrajowiec?
Ja nie mam pojęcia od czego to zależy, ale jak już nawet pink mnie oszukał to szczerze, nie uwierzę w nic poza betaCiekawe od czego to zależy. Pisałyście O testeo ze badziewne a ja z 50 obsikalam w różnych cyklach i nic nie wyszło
łącze się w bólu według kalendarza flo jestem 8 dpo i tak samo biel,nadal mam małą nadzieje,okres mam mieć za 5 dni i mam nadzieje że ta łajza nie przyjdzie oprócz wrażliwych sutków jeszcze nie czuje się okresowo i ogólnie ten cykl bardzo lajtowy bo ani jakiś wahań nastroju i nic poza tymi bolącymi sutkami mi nie jest.. zobaczę jeszcze jutro co pokaże test,tez wiem ze kalendarz jest tylko kalendarzem i tez nie mogę w 100 proc ufać bo nie wiadomo kiedy była na prawdę ta owulacja i kiedy mogło zajść do zapłodnienia jeśli zaszło,wiec nie ma co tracić nadziei do samego dnia kiedy przyjdzie ta małpaMelduje: zrobiłam test, jestem 33dc prawdopodobnie 9dpo (na pewno mam 9-ta wyższa temperaturę, bo to udało mi się złapac, nie mierzyłam całego cyklu, tylko w pierwszej fazie co któryś dzień).
Biel.
Właśnie wyszłam z badania. Badam betę, tsh i proga. Trzymajcie kciukihaker sraker, gdzie Twoja beta? ;>
trzymam najmocniej ja potrafięWłaśnie wyszłam z badania. Badam betę, tsh i proga. Trzymajcie kciuki
8 dpo to serio wcześnie. Poczekaj jeszczełącze się w bólu według kalendarza flo jestem 8 dpo i tak samo biel,nadal mam małą nadzieje,okres mam mieć za 5 dni i mam nadzieje że ta łajza nie przyjdzie oprócz wrażliwych sutków jeszcze nie czuje się okresowo i ogólnie ten cykl bardzo lajtowy bo ani jakiś wahań nastroju i nic poza tymi bolącymi sutkami mi nie jest.. zobaczę jeszcze jutro co pokaże test,tez wiem ze kalendarz jest tylko kalendarzem i tez nie mogę w 100 proc ufać bo nie wiadomo kiedy była na prawdę ta owulacja i kiedy mogło zajść do zapłodnienia jeśli zaszło,wiec nie ma co tracić nadziei do samego dnia kiedy przyjdzie ta małpa
trzymamy i czekamy niecierpliwie!Właśnie wyszłam z badania. Badam betę, tsh i proga. Trzymajcie kciuki
będę będę kochana miałam czekać do 30stego z testami i nie świrować ale ciekawość wygrała8 dpo to serio wcześnie. Poczekaj jeszcze