Brownie1992
Moderator
A jaki czas minął od odstawienia anty u Ciebie ?Witaj w klubie z tą bolesnością, ja wczoraj już takie bóle, że prawie wymiotowałam, dziś też mam ochotę trochę chodzić po ścianach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki czas minął od odstawienia anty u Ciebie ?Witaj w klubie z tą bolesnością, ja wczoraj już takie bóle, że prawie wymiotowałam, dziś też mam ochotę trochę chodzić po ścianach![]()
Ile ma?Bardzo mi przykro, ale muszę Wam powiedzieć, że picie wina jednak nie działa na endometrium. Moje nie urosło.
Z jakieś 8 miesięcyA jaki czas minął od odstawienia anty u Ciebie ?
Życie zweryfikujeNie zgadzam się, ja już dołapałam, Ty łap
![]()
Kochana bardzo mi przykro, bo to cios, ale z drugiej strony duża szansa, że wiesz co jest i jaki plan działania należy wdrożyć. Tule@Brownie1992 @Emka24@ usg powiedziało, że mam endometrium grubości 3,7mm. Wygląda na to, że owu była, ale co z tego, skoro to endometrium nie daje szansy na ciążę (ale cuda się zdarzaja). Wyglada na to, ze jajniki nie pracuja dobrze, mam zaburzona gospodarke hormonalna, a estradiol jej zdaniem jest bardzo duzo za duzy. Do tego mam na jednym jajniku coś za dużo pęcherzyków i wyglądają jej trochę na PCO.
Ale chyba zupełnie z przypadku trafiłam na spoko lekarkę i mamy już plan działania, więc dzisiaj się trochę posmuce, a jutro otrzepie rajstopki i pójdę dalej.
Oby pozytywnieŻycie zweryfikuje![]()
3,7 mmIle ma?
Najważniejsze, ze trafiłaś na kogoś kto postawił jakakolwiek diagnozę i możecie ruszyć do przodu! Bardzo mi przykro i tule mocno@Brownie1992 @Emka24@ usg powiedziało, że mam endometrium grubości 3,7mm. Wygląda na to, że owu była, ale co z tego, skoro to endometrium nie daje szansy na ciążę (ale cuda się zdarzaja). Wyglada na to, ze jajniki nie pracuja dobrze, mam zaburzona gospodarke hormonalna, a estradiol jej zdaniem jest bardzo duzo za duzy. Do tego mam na jednym jajniku coś za dużo pęcherzyków i wyglądają jej trochę na PCO.
Ale chyba zupełnie z przypadku trafiłam na spoko lekarkę i mamy już plan działania, więc dzisiaj się trochę posmuce, a jutro otrzepie rajstopki i pójdę dalej.
Już po wizycie. Jak myślałam, już po owu, płyn w zatoce jest. Endo 9,5. Niby wszystko ok. Tylko czy ten jeden seks wystarczyDaj znać po wizycie, może nic straconego
![]()
niby tak, ale po prostu wolałabym, żeby było wszystko ok. Serio myślałam, że to endometrium ostatnim razem było wynikiem szaleństwa hormonów po odstawieniu anty.Najważniejsze, ze trafiłaś na kogoś kto postawił jakakolwiek diagnozę i możecie ruszyć do przodu! Bardzo mi przykro i tule mocno![]()