reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziewczyny czy to pik?

Załączniki

• 20221103_172035.jpg
    20221103_172035.jpg
    861 KB · Wyświetleń: 111
pewnie dostaniesz na wywołanie dupka 😜 tylko czy nie przedłużysz sobie wtedy sztucznie tego cyklu ? 🤔
no jak nie przyjdzie to idź zobacz, co tam się dzieje z macica
Tylko że prog był w normie po owu🤔.
W zasadzie w środku zakresu referencyjnego.

No dobra, nie ma co gdybać. Teraz jest 31 dc, więc tragedii nie ma.
Do poniedziałku mam czas.

czekam właśnie na wizytę u gina, jeszcze 3 osoby przede mną plus jedna w środku. Powiem Wam, że strasznie dzisiaj mnie boli jajnik. Ćmi mnie cały dzień, ale często właśnie kłuje i naprawdę boli. Wiem, że to może znaczyć wszystko i nic, niczemu tego bólu nie przypisuje. Zaraz się dowiem, czy mi się pecherzyk nie zapada... czuje jakoś podskórnie, że nic z tej owulacji nie będzie
daj znać jak będziesz po

Dziewczyny czy to pik?
Noooo.... tak wygląda:) masz jakieś wcześniejsze do porównania? Mierzysz temperaturę?
A czekam se właśnie w poczekalni 😁
ale nie mam entuzjastycznego nastawienia
To tak jak ja przed każdą wizytą😆
Wysłałam mojemu mężowi wszystkie moje wykresy, premom już uznało, że we wtorek był pik (bo dzisiejszy owulak pokazał 0.19), mąż odpisał "oho, czyli w tym miesiącu seksu już nie będzie:("🤣

reklama
Do góry