reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Noooo.... tak wygląda:) masz jakieś wcześniejsze do porównania? Mierzysz temperaturę?

To tak jak ja przed każdą wizytą😆
Wysłałam mojemu mężowi wszystkie moje wykresy, premom już uznało, że we wtorek był pik (bo dzisiejszy owulak pokazał 0.19), mąż odpisał "oho, czyli w tym miesiącu seksu już nie będzie:("🤣
ja nie czaję tego premom. W ogóle te cyferki mi nic nie mówią 😜

Noooo.... tak wygląda:) masz jakieś wcześniejsze do porównania? Mie
20221103_175248.jpg
rzysz temperaturę?

Temperatury nie mierze ale właśnie doszedł ból więc to pik. Wrzucam foto wcześniejszych testów.

reklama
No to gdyby to mnie dotyczyło to Covid byłby winowajcą przedłużania cyklu. Pamiętam jak swirowalam w marcu, tydzień się spóźnił okres.. 1wszy raz w życiu tak miałam.
No ja teraz też drugi raz w życiu mam takie zawichrowanie.
Może to ten COVID, może inne czynniki?

Pierwszy raz był, jak w ciążę zaszłam. No ale wtedy okres się nie pojawił, a pierwszy test zrobiłam szóstego dnia po terminie spodziewanej miesiączki.

Ostatnia edycja:
Do góry