reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
zainteresował mnie twój opis starań o trzecie dziecko pod postem i wyniki badań, a masz ich całkiem spoooro. Mam dzieci z podobnych roczników co ty i też syn i córka. Dużo biochemów masz za sobą. Ja mam jeden wyłapany, więc rozumiem jak to jest... Trzymam kciuki, że po grudniowej operacji Ci się uda!
większość badań zlecone właśnie po poronieniach i wszystkie wyszły ok. Mam też za sobą wizytę u Paśnika (immunolog), który też zlecił do zrobienia 3 badania, ale kazał je zrobić, gdyby jednak po operacji historia z poronieniem się powtórzyła, a pod koniec maja jeszcze wizyta w poradni genetycznej 😝 Mój lekarz się w tańcu nie pierdzieli i od razu kazał działać na kilka frontów 😁

Tak naprawdę od pół roku to podejrzewamy, ale do pół roku stwierdzili, że po antykoncepcji dajmy sobie czasu 🤷‍♀️, byłam kilka razy na usg w różnych okresach i zazwyczaj największy pęcherzyk wykapany był 11🤷‍♀️, progesteron nie miałam badanego nigdy, mam wrażenie, że i tak dotychczas patrzyli dopiero zaczęła się starać to luz i w sumie dopiero teraz normalnie traktują. Nie umie też trafić na jakiegoś dobrego Gino mam wrażenie, dopiero ten coś więcej powiedział, jakiś plan 🙈.
Widzę, że w wizycie mam wpisane, że w planach ,,clostilbegyt" któraś to brała może?
Brałam przez 3 miesiące, ale bez monitoringu i muszę teraz doprowadzić się do ładu.
Można mi wpisać okres.
Wychodzi na to, że nie wiem, ile dni mają moje cykle

Mam do was pytanie,używam tej aplikacji flo,jutro chce iść na krew zobaczyć czy mogę być w ciazy i tak mam wizytę wiec hcg chce zrobić przy okazji,czy lekarz już by miał możliwość zobaczenia czy coś wyszło czy nie ?
Ja byłam na becie przy okazji bo robiłam hormony i to był błąd, robiłam badania w sobotę i tak strasznie się niecierpliwiłam do poniedziałku, i brak ciąży oczywiście. Gina powiedziała, ze nie potrzebnie to robiłam i dopiero po pozytywnym teście jest większy sens robić, ja akurat byłam przy okazji, ale no, wiesz jednak czeka się z 1 dzień w tygodniu na wyniki nie 3-5 minut jak test i taka nadzieja, która potem opada. Ale moze bardziej doświadczone dziewczyny się wypowiedzą co i jak 😁 a robiłaś test jeszcze dzisiaj? Bo tylko kojarzę ten cień ale to chyba było we wtorek? 🌸

większość badań zlecone właśnie po poronieniach i wszystkie wyszły ok. Mam też za sobą wizytę u Paśnika (immunolog), który też zlecił do zrobienia 3 badania, ale kazał je zrobić, gdyby jednak po operacji historia z poronieniem się powtórzyła, a pod koniec maja jeszcze wizyta w poradni genetycznej 😝 Mój lekarz się w tańcu nie pierdzieli i od razu kazał działać na kilka frontów 😁
ale znaleźli ci jakąś przyczynę tych poronień? te zrosty po cc to przez to?

reklama
Do góry