Zazuu
Fanka BB :)
Gdzieś kiedyś spotkałam się z teorią, że za łysieniem u mężczyzn odpowiada wysoki poziom testosteronu, a jak wysoki to i wysokie libido.
Mój Stary łysy, a testosteron w dolnej granicy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzieś kiedyś spotkałam się z teorią, że za łysieniem u mężczyzn odpowiada wysoki poziom testosteronu, a jak wysoki to i wysokie libido.
Życzę Ci plamienia implantacyjnego aczkolwiek 99% to @. Ja ma czasem 2 dni takich plamien tylko w srodku.Dziewczyny zgłupiałam - powinnam wczoraj dostać okres dziś nadal go nie mam wiec zrobiłam test ale negatywny . Niedawno bd w łazience na papierze zobaczyłam jasno różowa wydzielinę mówię dobra pewnie zaczyna mi się okres . Jednak kilka godzin później już ani odrobiny wydzieliny tylko biały śluz . Nigdy tak nie miałam. Jak zaczyna mi się okres to zawsze po tych kilku godzinach ze mnie po prostu leci . Nie wiem czy to plamienia przed okresem czy co bo nigdy takowych nie miałam - na implantację zarodka wydaje mi się za późno chyba że owulacja jakoś mega się przesunęła ale czy to możliwe żeby aż tak przy 19 mm pęcherzyku w 11 dc ?
Nam zdarzyło się, ze moj pewny, że mam ochotę, bo 99% mam potrafił rozebrać się i po usłyszeniu, że dziś nie, bo nie mam ochoty, zawiedziony ubrać się z powrotem ale bez obrażania się i fochow, normalna sprawa. Jak również zdarzyło się, że ja męża namówiłam dzień po dniu i nie wychodziło, bo był przemęczony lub chory. Z tym, ze ja lubię sex i mogę tak co 2 czy co 3 dzień, ale to na prawdę nieszczęście gdy ludzie dobiorą się w pary z libido skrajnie różnym i potem każde ma swoją rację i jest zawód po obu stronach, i dochodzi do nieporozumienia w tej sferze.Mój podchodzi do tego tak że nie można się kochać na siłę jeżeli nie ma się na to ochoty .
Czyli co? Wynik przegryzionybtw zobaczyłąm jakby śluz płodny i mówię zrobię owulaka, zobaczę co tam się dzieje. Zrobiłam, zostawiłam na pralce i poszłam. Wracam po 10 min owulaka nie ma. Gdzie? No kot już się zajął
Ma podobne zarciki jak mójA mi mąż wczoraj oznajmił że teraz on ma pik
Jeszcze masz czasDzisiaj trochę smutek mnie wziął bo zrobiłam sobie test i wyszedł biały jak ściana co prawda robiłam popołudniu po pracy a w pracy tez dużo biegam sikać bo dużo wody pije,według aplikacji jestem tydzień po owulacji ale nadal zasmucił mnie lekko ten test bo miałam nadzieje ze ten cień chociaż będzie .. miałam czekać do 30stego z tymi testami ale jak przyszła paczka 15 testów to pomyślałam ze co mi tam spróbować z jednym i nie potrzebnie …
Wiedziałam, że przyjdziesz i rozwalisz moją teorię w drobiazgiMój Stary łysy, a testosteron w dolnej granicy
Tak, nam nawet ktoś z prowadzących na studiach mówił, że wysoki poziom testosteronu to główny powód łysienia androgenowego i wysokie libido.Gdzieś kiedyś spotkałam się z teorią, że za łysieniem u mężczyzn odpowiada wysoki poziom testosteronu, a jak wysoki to i wysokie libido.
Rozumiem ja akurat nie mam takich problemów więc nie było wskazań ku temu bym je brałaja ogólnie przez długi czas tez nie chciałam antykoncepcji brać bo tez mialam takie nastawienie ze po co w siebie tabletki pakować ale zaczęłam tylko ze względu na bóle menstruacyjne i trądzik który miałam straszny i pomogły bardzo bo cerę miałam bez pryszcza i bóle praktycznie minimalne,bez tabletek przeciw bólowych mogłam żyć w czasie miesiączki gdzie wcześniej to mdlałam z bólu praktycznie
Byłaś na monitoringu ?Bardzo mi przykro, ale muszę Wam powiedzieć, że picie wina jednak nie działa na endometrium. Moje nie urosło.
Coś więcej wiemy?Bardzo mi przykro, ale muszę Wam powiedzieć, że picie wina jednak nie działa na endometrium. Moje nie urosło.