reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Hej dziewczyny, ja ostatnio mam naprawdę lekko wywalone w kwestii myślenia o byciu w ciąży. Co nie oznacza, że odpuszczamy- wręcz przeciwnie. Obecnie się diagnozujemy, dlatego kwestia starań, a raczej wyniku tych starań powiedzmy poszła na dalszy plan.
Bardzo mi z tym dobrze pod względem psychicznym 😊.

Na wszelkich badaniach byłam w tym tygodniu trzy razy (łącznie z mężem).
W przyszłym tygodniu znowu na badania jadę.

Super sprawa z tym badaniem nasienia, bo w cenie jest też konsultacja z andrologiem- nie wiem czy to standard, czy nie🙂.

@LadyCaro , przypominam, że ja w tym miesiącu już nie testuję, bo według owu nie byłoby sensu.

@Karola3092 , jak u Ciebie sytuacja, hę🧐??
Dziękuje pięknie! Jutro na badania idę. Masz wyniki jakieś tych badań? Wiadomo już coś?

No nie wiem ja tego nie rozumiem skoro druga osoba cię kocha to jak może uprawiać z tobą seks widząc ze ty nie masz na to ochoty i nie sprawia ci to przyjemności,mega dla mnie to przykre,pewnie te kobiety czuja się mega przedmiotowo
Ale @olka11135 nie napisała, ze nie ma ochoty albo ze się czuje przedmiotowo.

też teraz jak się staramy to zauważamy wszystko i zwracamy uwagę na rzeczy które wcześniej były obojętne,wcześniej np nie przywiązywałam uwagi jaki kolor ma śluz i ile go jest i nie analizowałam tak tego co się dzieje z moim ciałem przed i po owulacji,wiec tez tak teraz mam ze dużo rzeczy mnie dziwi i czuje się jakbym poznawała ciało od nowa tym bardziej ze tyle czasu brałam antykoncepcję wcześniej 😝
No ja tez nie zwracałam uwagi 😂ja tabletek nigdy nie brałam bo u nas zawsze wjeżdżały gumki 😝mój stwierdził że jeżeli nie muszę to mam nie ładować w siebie leków antykoncepcyjnych

reklama
No ja tez nie zwracałam uwagi 😂ja tabletek nigdy nie brałam bo u nas zawsze wjeżdżały gumki 😝mój stwierdził że jeżeli nie muszę to mam nie ładować w siebie leków antykoncepcyjnych
ja ogólnie przez długi czas tez nie chciałam antykoncepcji brać bo tez mialam takie nastawienie ze po co w siebie tabletki pakować ale zaczęłam tylko ze względu na bóle menstruacyjne i trądzik który miałam straszny i pomogły bardzo bo cerę miałam bez pryszcza i bóle praktycznie minimalne,bez tabletek przeciw bólowych mogłam żyć w czasie miesiączki gdzie wcześniej to mdlałam z bólu praktycznie 😖

Do góry