Carmen2412
Fanka BB :)
Ja chyba pójdę od stycznia jak nie będę w ciążyJak tylko masz możliwość iść na monitoring to ja bym poszła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba pójdę od stycznia jak nie będę w ciążyJak tylko masz możliwość iść na monitoring to ja bym poszła
Mój podchodzi do tego tak że nie można się kochać na siłę jeżeli nie ma się na to ochoty .Bo mój partner uważa, że to podstawa związku i obowiązek
Kurde wszyscy zachodzą w ciąże jak są chorzy, z tego co czytam na forum. O co chodzi. Ja w ogóle nie choruje ani mój mąż, to co nie ma szansyMogę wam wstawić wykres. Uwaga mój chłop był chory jak nigdy dotąd ja tez byłam przeziębiona
Chyba czekaj na rozkręcenie okresu...Dziewczyny zgłupiałam - powinnam wczoraj dostać okres dziś nadal go nie mam wiec zrobiłam test ale negatywny . Niedawno bd w łazience na papierze zobaczyłam jasno różowa wydzielinę mówię dobra pewnie zaczyna mi się okres . Jednak kilka godzin później już ani odrobiny wydzieliny tylko biały śluz . Nigdy tak nie miałam. Jak zaczyna mi się okres to zawsze po tych kilku godzinach ze mnie po prostu leci . Nie wiem czy to plamienia przed okresem czy co bo nigdy takowych nie miałam - na implantację zarodka wydaje mi się za późno chyba że owulacja jakoś mega się przesunęła ale czy to możliwe żeby aż tak przy 19 mm pęcherzyku w 11 dc ?
Ja doczyałam, ze wieksze szanse na ciążę ma się w dniu owu i do 3 dni po niż przed owu. Ale pewnie wszystko zalezy od nasienia.a mogę zapytać jak wypadało z seksem? Ja mojego w dzień piku jeszcze męczyłam ale później uwalnialam a gdzieś mi przemknęło przez forum że nie powinien mieć jeszcze tak łatwo
czasem są takie dni ze człowiek się czuje gorzej i nie ma ochoty na przytulenie bo potrzebuje być w spokoju i w samotności,myśle ze to ważne żeby uszanować to ze partner czy partnerka nie ma w danym momencie ochoty na to co my,nie wyobrażam sobie sytuacji żeby on wymagał ode mnie seksu kiedy czuje się źle i nie mam na to ochoty dlatego mega przykro mi się zrobili jak przeczytałam ten komentarz bo mogę sobie wyobrazić jak kobieta się w takim momencie czujeMój podchodzi do tego tak że nie można się kochać na siłę jeżeli nie ma się na to ochoty .
znaczy seks jest, ale jakimś mega ogierem bym go nie nazwała. U nas co 2 dni to często, a codziennie to się zdarzyło na palcach jednej ręki, np jak miałam monitoringU mnie tak samo
no właśnie, chyba zmienię strategie na ten cykl i po zobaczenia piku to się tak naprawdę zacznieJa doczyałam, ze wieksze szanse na ciążę ma się w dniu owu i do 3 dni po niż przed owu. Ale pewnie wszystko zalezy od nasienia.
U mnie seks moze byc na zgodę jak mąż przyjdzie poprzytulać się, pomizia mnie i porozśmiesza...i nie jest to kłótnia na noże. Ja ogolnie mam ciężki charakter i w zlosci bywam zaparta, nawet jak wiem wewnątrz, że to trochę z mojej winy się zaczęło. Ogólnie często spółkujemy, ale też wszystko zalezý od wyjazdów, obowiązków- czasem zmęczenie mimo chęci wygrywa...czy choroba. Ale jak rozmawiam z koleżankami mlodszymi i w moim wieku o częstotliwości, to na ich tle wypadamy na aktywnych - więc jest dobrze
też bym poczekała, ja pomimo że praktycznie zawsze mam okres w dzień który powinnam to zdarzało się ze dostałam nagle w nocy albo jeszcze gorzej w pracy z zaskoczenia,dzień wcześniej albo dzień później po terminieChyba czekaj na rozkręcenie okresu...