reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziewczyny zgłupiałam - powinnam wczoraj dostać okres dziś nadal go nie mam wiec zrobiłam test ale negatywny . Niedawno bd w łazience na papierze zobaczyłam jasno różowa wydzielinę mówię dobra pewnie zaczyna mi się okres . Jednak kilka godzin później już ani odrobiny wydzieliny tylko biały śluz . Nigdy tak nie miałam. Jak zaczyna mi się okres to zawsze po tych kilku godzinach ze mnie po prostu leci . Nie wiem czy to plamienia przed okresem czy co bo nigdy takowych nie miałam - na implantację zarodka wydaje mi się za późno chyba że owulacja jakoś mega się przesunęła ale czy to możliwe żeby aż tak przy 19 mm pęcherzyku w 11 dc ?
Chyba czekaj na rozkręcenie okresu...

a mogę zapytać jak wypadało z seksem? Ja mojego w dzień piku jeszcze męczyłam ale później uwalnialam 😅 a gdzieś mi przemknęło przez forum że nie powinien mieć jeszcze tak łatwo 🤣
Ja doczyałam, ze wieksze szanse na ciążę ma się w dniu owu i do 3 dni po niż przed owu. Ale pewnie wszystko zalezy od nasienia.🤷‍♀️
U mnie seks moze byc na zgodę jak mąż przyjdzie poprzytulać się, pomizia mnie i porozśmiesza...i nie jest to kłótnia na noże. Ja ogolnie mam ciężki charakter i w zlosci bywam zaparta, nawet jak wiem wewnątrz, że to trochę z mojej winy się zaczęło. Ogólnie często spółkujemy, ale też wszystko zalezý od wyjazdów, obowiązków- czasem zmęczenie mimo chęci wygrywa...czy choroba. Ale jak rozmawiam z koleżankami mlodszymi i w moim wieku o częstotliwości, to na ich tle wypadamy na aktywnych - więc jest dobrze😁

Mój podchodzi do tego tak że nie można się kochać na siłę jeżeli nie ma się na to ochoty .
czasem są takie dni ze człowiek się czuje gorzej i nie ma ochoty na przytulenie bo potrzebuje być w spokoju i w samotności,myśle ze to ważne żeby uszanować to ze partner czy partnerka nie ma w danym momencie ochoty na to co my,nie wyobrażam sobie sytuacji żeby on wymagał ode mnie seksu kiedy czuje się źle i nie mam na to ochoty dlatego mega przykro mi się zrobili jak przeczytałam ten komentarz bo mogę sobie wyobrazić jak kobieta się w takim momencie czuje 😖

Ja doczyałam, ze wieksze szanse na ciążę ma się w dniu owu i do 3 dni po niż przed owu. Ale pewnie wszystko zalezy od nasienia.🤷‍♀️
U mnie seks moze byc na zgodę jak mąż przyjdzie poprzytulać się, pomizia mnie i porozśmiesza...i nie jest to kłótnia na noże. Ja ogolnie mam ciężki charakter i w zlosci bywam zaparta, nawet jak wiem wewnątrz, że to trochę z mojej winy się zaczęło. Ogólnie często spółkujemy, ale też wszystko zalezý od wyjazdów, obowiązków- czasem zmęczenie mimo chęci wygrywa...czy choroba. Ale jak rozmawiam z koleżankami mlodszymi i w moim wieku o częstotliwości, to na ich tle wypadamy na aktywnych - więc jest dobrze😁
no właśnie, chyba zmienię strategie na ten cykl i po zobaczenia piku to się tak naprawdę zacznie 😈😁

reklama
Do góry