reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Od razu dodam, bo ktoś może uznać że jestem nie spójna bo jak to w takim razie dwie ciąże z końca listopada z 5-7 dniową przerwą w seksach. Przy drugiej ciąży (a pierwszej listopadowej) mój partner dużo wyjeżdżał służbowo również zagranicę stąd przerwy. Przy drugiej, z zeszłego roku ja nie chciałam zimowego dziecka więc w pewnym momencie wjechały prezerwatywy.

Dodam też, że tak wiem że to jest przemoc seksualna (bo mi to nie zawsze odpowiada tak jak ujęłaś to @Bolilol ). Ale coś za coś. Mam dobre życie mimo to więc nie chcę na razie tego zmieniać
ogólnie to lekko poczułam się przerażona jak to przeczytałam i poczułam duży nie pokój,ale jeśli na tyle ci to jeszcze nie przeszkadza żebyś od niego odeszła to znaczy ze nie jest to dla ciebie taki wielki problem ✌️jednak pamiętaj ze wszystko co robisz wbrew sobie odbija się zawsze na psychice a psychikę później ciężko będzie odratować bo to lata pracy.Masz też prawo decydować o swoim ciele i powiedzieć mu nie,jak cię naprawdę kocha to to zrozumie … trzymaj się kochana i dużo siły ci wysyłam 🥹

ogólnie to lekko poczułam się przerażona jak to przeczytałam i poczułam duży nie pokój,ale jeśli na tyle ci to jeszcze nie przeszkadza żebyś od niego odeszła to znaczy ze nie jest to dla ciebie taki wielki problem ✌️jednak pamiętaj ze wszystko co robisz wbrew sobie odbija się zawsze na psychice a psychikę później ciężko będzie odratować bo to lata pracy.Masz też prawo decydować o swoim ciele i powiedzieć mu nie,jak cię naprawdę kocha to to zrozumie … trzymaj się kochana i dużo siły ci wysyłam 🥹
Znaczy ja to poniekąd rozumiem. Moja znajoma ma męża który właśnie też by mógł kilka razy dziennie. I sa świetnym małżeństwem. Mimo jej mniejszego zdecydowanie libido

Znaczy ja to poniekąd rozumiem. Moja znajoma ma męża który właśnie też by mógł kilka razy dziennie. I sa świetnym małżeństwem. Mimo jej mniejszego zdecydowanie libido
No nie wiem ja tego nie rozumiem skoro druga osoba cię kocha to jak może uprawiać z tobą seks widząc ze ty nie masz na to ochoty i nie sprawia ci to przyjemności,mega dla mnie to przykre,pewnie te kobiety czuja się mega przedmiotowo

reklama
Dziewczyny zgłupiałam - powinnam wczoraj dostać okres dziś nadal go nie mam wiec zrobiłam test ale negatywny . Niedawno bd w łazience na papierze zobaczyłam jasno różowa wydzielinę mówię dobra pewnie zaczyna mi się okres . Jednak kilka godzin później już ani odrobiny wydzieliny tylko biały śluz . Nigdy tak nie miałam. Jak zaczyna mi się okres to zawsze po tych kilku godzinach ze mnie po prostu leci . Nie wiem czy to plamienia przed okresem czy co bo nigdy takowych nie miałam - na implantację zarodka wydaje mi się za późno chyba że owulacja jakoś mega się przesunęła ale czy to możliwe żeby aż tak przy 19 mm pęcherzyku w 11 dc ?

Do góry