Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój ex gęsta, gruba szczota na głowie dlatego jest ex m.in.to mój facet ma gęste włosy... i nawet odpowiada to jego libido
ogólnie to lekko poczułam się przerażona jak to przeczytałam i poczułam duży nie pokój,ale jeśli na tyle ci to jeszcze nie przeszkadza żebyś od niego odeszła to znaczy ze nie jest to dla ciebie taki wielki problem jednak pamiętaj ze wszystko co robisz wbrew sobie odbija się zawsze na psychice a psychikę później ciężko będzie odratować bo to lata pracy.Masz też prawo decydować o swoim ciele i powiedzieć mu nie,jak cię naprawdę kocha to to zrozumie … trzymaj się kochana i dużo siły ci wysyłamOd razu dodam, bo ktoś może uznać że jestem nie spójna bo jak to w takim razie dwie ciąże z końca listopada z 5-7 dniową przerwą w seksach. Przy drugiej ciąży (a pierwszej listopadowej) mój partner dużo wyjeżdżał służbowo również zagranicę stąd przerwy. Przy drugiej, z zeszłego roku ja nie chciałam zimowego dziecka więc w pewnym momencie wjechały prezerwatywy.
Dodam też, że tak wiem że to jest przemoc seksualna (bo mi to nie zawsze odpowiada tak jak ujęłaś to @Bolilol ). Ale coś za coś. Mam dobre życie mimo to więc nie chcę na razie tego zmieniać
U mnie tak samoto mój facet ma gęste włosy... i nawet odpowiada to jego libido
Znaczy ja to poniekąd rozumiem. Moja znajoma ma męża który właśnie też by mógł kilka razy dziennie. I sa świetnym małżeństwem. Mimo jej mniejszego zdecydowanie libidoogólnie to lekko poczułam się przerażona jak to przeczytałam i poczułam duży nie pokój,ale jeśli na tyle ci to jeszcze nie przeszkadza żebyś od niego odeszła to znaczy ze nie jest to dla ciebie taki wielki problem jednak pamiętaj ze wszystko co robisz wbrew sobie odbija się zawsze na psychice a psychikę później ciężko będzie odratować bo to lata pracy.Masz też prawo decydować o swoim ciele i powiedzieć mu nie,jak cię naprawdę kocha to to zrozumie … trzymaj się kochana i dużo siły ci wysyłam
Nie wiem o co poszło, ale moze jak zawsze on, to teraz wyciągnij rękę Ty dla prokreacji i dobrej atmosferyJa jestem ciężka do godzenia, to on zawsze pierwszy wyciągał rękę, także nie wiem... póki co atmosfera jest slaba
Tak, było w dzień piku, to moja jedyna nadzieja
No nie wiem ja tego nie rozumiem skoro druga osoba cię kocha to jak może uprawiać z tobą seks widząc ze ty nie masz na to ochoty i nie sprawia ci to przyjemności,mega dla mnie to przykre,pewnie te kobiety czuja się mega przedmiotowoZnaczy ja to poniekąd rozumiem. Moja znajoma ma męża który właśnie też by mógł kilka razy dziennie. I sa świetnym małżeństwem. Mimo jej mniejszego zdecydowanie libido