Emka24@
Fanka BB :)
Dodam tylko, ze zaczęliśmy dopiero 12 bo tak wrócił do domu z wyjazduProszę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dodam tylko, ze zaczęliśmy dopiero 12 bo tak wrócił do domu z wyjazduProszę!
Rozumiem Twoje położenie i nie zamierzam namawiać Cię do zmian, bo jesteś mądrą kobieta i sama zapewne wiesz wszystko, co chciałabym napisać. Jeżeli jednak kiedyś chciałabyś porozmawiać o swojej sytuacji, albo potrzebowała jakiejkolwiek pomocy, to wiedz, że jestem dla Ciebie zawsze dostępna i śmiało możesz pisać na priv.Od razu dodam, bo ktoś może uznać że jestem nie spójna bo jak to w takim razie dwie ciąże z końca listopada z 5-7 dniową przerwą w seksach. Przy drugiej ciąży (a pierwszej listopadowej) mój partner dużo wyjeżdżał służbowo również zagranicę stąd przerwy. Przy drugiej, z zeszłego roku ja nie chciałam zimowego dziecka więc w pewnym momencie wjechały prezerwatywy.
Dodam też, że tak wiem że to jest przemoc seksualna (bo mi to nie zawsze odpowiada tak jak ujęłaś to @Bolilol ). Ale coś za coś. Mam dobre życie mimo to więc nie chcę na razie tego zmieniać
A bywa sytuacja w druga stronę? Czy on zawsze jest zwarty i gotowy?Od razu dodam, bo ktoś może uznać że jestem nie spójna bo jak to w takim razie dwie ciąże z końca listopada z 5-7 dniową przerwą w seksach. Przy drugiej ciąży (a pierwszej listopadowej) mój partner dużo wyjeżdżał służbowo również zagranicę stąd przerwy. Przy drugiej, z zeszłego roku ja nie chciałam zimowego dziecka więc w pewnym momencie wjechały prezerwatywy.
Dodam też, że tak wiem że to jest przemoc seksualna (bo mi to nie zawsze odpowiada tak jak ujęłaś to @Bolilol ). Ale coś za coś. Mam dobre życie mimo to więc nie chcę na razie tego zmieniać
A bywa sytuacja w druga stronę? Czy on zawsze jest zwarty i gotowy?
Ja tak jak @Bolilol nie chce nic takiego pisać, chciałam tylko powiedzieć, ze jakbyś chciała pogadać z nami to my zawsze jesteśmy. Każdy z nas podejmuje w życiu jakieś decyzje, najważniejsze, ze jest to twoja świadoma decyzja i tyle .On może uprawiać seks kilka razy dziennie
On może uprawiać seks kilka razy dziennie
Bromu do kawy mu dosypuj
A tak serio to czy Twój parter jest łysy? W sensie nie fryzury tylko utraty włosów.
Gdzieś kiedyś spotkałam się z teorią, że za łysieniem u mężczyzn odpowiada wysoki poziom testosteronu, a jak wysoki to i wysokie libido.Jeszcze nie, ale fakt ma 33 lata a już dość mocno łysieje
jak ja moje wszystko się zgadza bo testy owu wychodzą pozytywne jak jest pik LH, który poprzedza owulacjęU nas też był foch jak miałam pik i byłam taka wkurzona na drugi dzień, że aż z tych emocji pogodziliśmy się w łóżku. Kurczę nigdy nie monitorowałam owulacji, jakoś nie miałam do tego cierpliwości. Natomiast ten cykl jakiś inny, pierwszy raz po tej stracie poczułam wysokie libido, dużo śluzu i mówię a pójdę sobie zrobić, zrobiłam i była uśmiechnięta buźka a po rozebraniu testu, kreski takiej samej intensywności (22.11). Po wpisaniu w Flo, bo też prowadzę pokazało mi ze owy 23.11?;/ nie wiem czy to ma sens skoro test mówił co innego a 23.11 kiedy już zrobiłam drugi to był negatywny. Przytulanki były 19.11 czyli trzy dni przed tym pikiem z testu i jeszcze 23.11. Myślicie ze jakieś szanse są? Jak to Flo Wam wylicza po wpisaniu monitoringu?