reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
U nas też był foch jak miałam pik i byłam taka wkurzona na drugi dzień, że aż z tych emocji pogodziliśmy się w łóżku. Kurczę nigdy nie monitorowałam owulacji, jakoś nie miałam do tego cierpliwości. Natomiast ten cykl jakiś inny, pierwszy raz po tej stracie poczułam wysokie libido, dużo śluzu i mówię a pójdę sobie zrobić, zrobiłam i była uśmiechnięta buźka a po rozebraniu testu, kreski takiej samej intensywności (22.11). Po wpisaniu w Flo, bo też prowadzę pokazało mi ze owy 23.11?;/ nie wiem czy to ma sens skoro test mówił co innego a 23.11 kiedy już zrobiłam drugi to był negatywny. Przytulanki były 19.11 czyli trzy dni przed tym pikiem z testu i jeszcze 23.11. Myślicie ze jakieś szanse są? Jak to Flo Wam wylicza po wpisaniu monitoringu?

Od razu dodam, bo ktoś może uznać że jestem nie spójna bo jak to w takim razie dwie ciąże z końca listopada z 5-7 dniową przerwą w seksach. Przy drugiej ciąży (a pierwszej listopadowej) mój partner dużo wyjeżdżał służbowo również zagranicę stąd przerwy. Przy drugiej, z zeszłego roku ja nie chciałam zimowego dziecka więc w pewnym momencie wjechały prezerwatywy.

Dodam też, że tak wiem że to jest przemoc seksualna (bo mi to nie zawsze odpowiada tak jak ujęłaś to @Bolilol ). Ale coś za coś. Mam dobre życie mimo to więc nie chcę na razie tego zmieniać

Proszę!

Załączniki

• 2206D819-D649-43D4-A3BC-1728DE9756AA.jpeg
    2206D819-D649-43D4-A3BC-1728DE9756AA.jpeg
    129,5 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry