Helilo
Fanka BB :)
Cudownie, cudownie! Pomyślności dla WasDziękuje wszystkim za gratulacje pierwsze cienie wyszły wczoraj już 9dpo, dzisiaj już te kreski widać normalnie a jestem 10 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie, cudownie! Pomyślności dla WasDziękuje wszystkim za gratulacje pierwsze cienie wyszły wczoraj już 9dpo, dzisiaj już te kreski widać normalnie a jestem 10 dpo
GRATULACJEDziękuje wszystkim za gratulacje pierwsze cienie wyszły wczoraj już 9dpo, dzisiaj już te kreski widać normalnie a jestem 10 dpo
o to to! Tez jestem ciekawaa mogę zapytać jak wypadało z seksem? Ja mojego w dzień piku jeszcze męczyłam ale później uwalnialam a gdzieś mi przemknęło przez forum że nie powinien mieć jeszcze tak łatwo
Mogę wam wstawić wykres. Uwaga mój chłop był chory jak nigdy dotąd ja tez byłam przeziębionaa mogę zapytać jak wypadało z seksem? Ja mojego w dzień piku jeszcze męczyłam ale później uwalnialam a gdzieś mi przemknęło przez forum że nie powinien mieć jeszcze tak łatwo
Z Twojej wypowiedzi o zazdroszczeniu nam wnioskuję, że się z nim w tym zakresie nie zgadzasz. Odpowiada Ci ta sytuacja?Bo mój partner uważa, że to podstawa związku i obowiązek
To daje mi nadzieje, bo moj tez jakiś chory, stęka, ze coś tam go boli w szyiMogę wam wstawić wykres. Uwaga mój chłop był chory jak nigdy dotąd ja tez byłam przeziębiona
Może szybciej pływają bo chcą uciec przed chorobaTo daje mi nadzieje, bo moj tez jakiś chory, stęka, ze coś tam go boli w szyi