reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Wprowadziłam dane do apki Premom, tj. data ostatniej @, temperatura, seks, testy owu zaciągnęły się same. I premom pokazuje owu na 6.11. Czyli tak jak Flo 😃 czyli co.... kto się myli? Bylam pewna, ze owu bylo wczoraj 😀
Screenshot_20221103-122016_Premom.jpg

No jak dla mnie ten wykres nie rokuje jakoś super, ale też wg wykresu jesteś jakieś 9 dpo więc jest jeszcze czas.
Facelle nie wierzę wcale więc zrobiłabym pinka o wszystko byłoby jasne. Ale ja z tych co lubią od razu wiedzieć bo im dłużej się zastanawiam czy to cień czy nie tym bardziej mi wali na łeb 😂
Pinki w drodze, jutro będzie, jesli fabryczna jutro pink bielą potwierdzi, zrobię jak przyjdzie.

Melduję okres jakby to kogoś interesowało 😂 Jeszcze tylko jeden! 😝
zainteresował mnie twój opis starań o trzecie dziecko pod postem i wyniki badań, a masz ich całkiem spoooro. Mam dzieci z podobnych roczników co ty i też syn i córka. Dużo biochemów masz za sobą. Ja mam jeden wyłapany, więc rozumiem jak to jest... Trzymam kciuki, że po grudniowej operacji Ci się uda!

reklama
Do góry