Miętusek
Moderator
Myślałam o dni po owu, a zapytałam o dzień cyklu ale już się dowiedziałam z innej odpowiedzi26 dzień cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam o dni po owu, a zapytałam o dzień cyklu ale już się dowiedziałam z innej odpowiedzi26 dzień cyklu
Pinki w drodze, jutro będzie, jesli fabryczna jutro pink bielą potwierdzi, zrobię jak przyjdzie.No jak dla mnie ten wykres nie rokuje jakoś super, ale też wg wykresu jesteś jakieś 9 dpo więc jest jeszcze czas.
Facelle nie wierzę wcale więc zrobiłabym pinka o wszystko byłoby jasne. Ale ja z tych co lubią od razu wiedzieć bo im dłużej się zastanawiam czy to cień czy nie tym bardziej mi wali na łeb
Progesteron możesz badać o każdej godzinie.A czy progesteron można badać o godzinie 10? Czy jest to za późno?
Melduję okres jakby to kogoś interesowało Jeszcze tylko jeden!
bo aktualnie pauzuję, jestem na tabletkach i czekam na operację w grudniuA czemu taka euforia? Zazwyczaj każda płacze jak dostanie
zainteresował mnie twój opis starań o trzecie dziecko pod postem i wyniki badań, a masz ich całkiem spoooro. Mam dzieci z podobnych roczników co ty i też syn i córka. Dużo biochemów masz za sobą. Ja mam jeden wyłapany, więc rozumiem jak to jest... Trzymam kciuki, że po grudniowej operacji Ci się uda!Melduję okres jakby to kogoś interesowało Jeszcze tylko jeden!
bo Pluto jest rpzecież na pauzie tak czy inaczej xDA czemu taka euforia? Zazwyczaj każda płacze jak dostanie