reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Wprowadziłam dane do apki Premom, tj. data ostatniej @, temperatura, seks, testy owu zaciągnęły się same. I premom pokazuje owu na 6.11. Czyli tak jak Flo 😃 czyli co.... kto się myli? Bylam pewna, ze owu bylo wczoraj 😀
Screenshot_20221103-122016_Premom.jpg

No jak dla mnie ten wykres nie rokuje jakoś super, ale też wg wykresu jesteś jakieś 9 dpo więc jest jeszcze czas.
Facelle nie wierzę wcale więc zrobiłabym pinka o wszystko byłoby jasne. Ale ja z tych co lubią od razu wiedzieć bo im dłużej się zastanawiam czy to cień czy nie tym bardziej mi wali na łeb 😂
Pinki w drodze, jutro będzie, jesli fabryczna jutro pink bielą potwierdzi, zrobię jak przyjdzie.

Melduję okres jakby to kogoś interesowało 😂 Jeszcze tylko jeden! 😝
zainteresował mnie twój opis starań o trzecie dziecko pod postem i wyniki badań, a masz ich całkiem spoooro. Mam dzieci z podobnych roczników co ty i też syn i córka. Dużo biochemów masz za sobą. Ja mam jeden wyłapany, więc rozumiem jak to jest... Trzymam kciuki, że po grudniowej operacji Ci się uda!

reklama
Do góry