reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Muszę bo się uduszę🤪😂🤣🤷‍♀
Wczoraj wysikałam ostatniego pinka, i ponieważ zamowiłam jeszcze dwa, ale sprzedawca w kulki sobie ze mną leci, wczoraj kupiłam cokolwiek, z tego co się orientuje 2 najgorsze z możliwych 😂🤣
Z rana zrobilam facelle od początku widziałam cień, ale juz tyle o nich czytałam, ze po 3 h mówię oki nasikam drugi inny niestety horienmedical, na nim też widziałam cień, ale do uchwycenia tylko wzrokiem. No i teraz rozum mowi:
Najgorsze testy, odradzane przez większość a temperatura dzis troszkę spadła - wszystko jasne, a w sercu nadziejka minimini się tli.😕🥴🙄
Który dzień cyklu dzisiaj? ;)

reklama
ja w tym cyklu też mam właśnie wszytsko opóźnione 🙈 ale zwalam to na inofem, który piłam przy stymulacji

Ja teraz już 3 cykl brałam inozytol i ubiquinol (ale już tylko jakieś 2 tygodnie bo miałam końcówkę i nie kupuje) i nagle (prawdopodobnie) miałam pierwszy raz w życiu owulacje w 17 dc (czyli jak na mnie bardzo szybko bo na stymulacji najszybciej miałam w 19 dc) 😅😁😂 a planowałam na weekend dopiero

Mam do was pytanie,używam tej aplikacji flo,jutro chce iść na krew zobaczyć czy mogę być w ciazy i tak mam wizytę wiec hcg chce zrobić przy okazji,czy lekarz już by miał możliwość zobaczenia czy coś wyszło czy nie ?
a czy był jakiś inny stosunek poza tym zaznaczonym 1 listopada? Ogólnie ginekolog może zobaczyć ciałko żółte ale może tez już nie być nic? Tzn, ze ciałko żółte zanikło przed okresem. Prawdopodobnie powie żeby wrócić za 2 tygodnie jak się okres nie pojawi😬

Moim zdaniem za szybko, żeby ginekolog coś zobaczył na usg. :)

O kurcze!!! Dziewczyno, idź do rossmana po pinka! Czekam z zaciśniętymi kciukami ❤
Na jutro rano mam horienmedical jeszcze. Jeśli na nim zobaczę cokolwiek, to wtedy odrazu jade do rossmana. Ale nie dowierzam facelle... więc trzymam ledwo ledwo podjaranie na cienkiej wodzy. Jeśli pik wyszedl mi wieczorem 22, a 23 juz byl pik bez wątpliwości... to dobrze liczę? 10 lub 11 dni po, tylko czemu temperatura nie idzie z tym w parze? Ogolnie testowanie wg kalkulatora mam jutro.

Ja teraz już 3 cykl brałam inozytol i ubiquinol (ale już tylko jakieś 2 tygodnie bo miałam końcówkę i nie kupuje) i nagle (prawdopodobnie) miałam pierwszy raz w życiu owulacje w 17 dc (czyli jak na mnie bardzo szybko bo na stymulacji najszybciej miałam w 19 dc) 😅😁😂 a planowałam na weekend dopiero
a wiesz może, czy na tej stymulacji tak wolno Ci rosły, czy może nie było dominującego pęcherzyka i nagle w ciągu kilku dni odbił? I czy przy tym brałaś inozytol?

Na jutro rano mam horienmedical jeszcze. Jeśli na nim zobaczę cokolwiek, to wtedy odrazu jade do rossmana. Ale nie dowierzam facelle... więc trzymam ledwo ledwo podjaranie na cienkiej wodzy. Jeśli pik wyszedl mi wieczorem 22, a 23 juz byl pik bez wątpliwości... to dobrze liczę? 10 lub 11 dni po, tylko czemu temperatura nie idzie z tym w parze? Ogolnie testowanie wg kalkulatora mam jutro.

No jak dla mnie ten wykres nie rokuje jakoś super, ale też wg wykresu jesteś jakieś 9 dpo więc jest jeszcze czas.
Facelle nie wierzę wcale więc zrobiłabym pinka o wszystko byłoby jasne. Ale ja z tych co lubią od razu wiedzieć bo im dłużej się zastanawiam czy to cień czy nie tym bardziej mi wali na łeb 😂

reklama
a czy był jakiś inny stosunek poza tym zaznaczonym 1 listopada? Ogólnie ginekolog może zobaczyć ciałko żółte ale może tez już nie być nic? Tzn, ze ciałko żółte zanikło przed okresem. Prawdopodobnie powie żeby wrócić za 2 tygodnie jak się okres nie pojawi😬
za 2 tyg dopiero ;o za 2 dni mam okres to myślałam ze jutro już by wiedział gdyby było zagnieżdżenie,ten 2 listopada to było według kalendarza największa szansa na ciąże reszta niebieskich dni go tez szansa ale nie tak wielka,było dużo stosunków co 2 dni a czasem codziennie tym miesiącu 😂 ogólnie jestem łysa jeśli chodzi o te kalendarze liczenie dni kiedy by mogło być zagnieżdżenie itp .. muszę się doinformować

Do góry