reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
ja owu 1 grudnia :D dziś 7dc, niedługo zaczynam z owulakami. Jeszcze trochę krwawię po histero i jestem słaba, to myślę, że jak dobrze pójdzie to wrócimy do seksu gdzieś 11-12 dc
Trzymam mocno kochana za Ciebie kciuki ✊✊.
Ja może 1 skończę okres który może wreszcie się zacznie 😂😂🙈.
A testowano przed świętami może się uda 🥰 jedna apka owu 7 druga 13 pokazuje 😂🙈 i mam nadzieję, że nie znów w 29dc 😂🙈.

Trzymam mocno kochana za Ciebie kciuki ✊✊.
Ja może 1 skończę okres który może wreszcie się zacznie 😂😂🙈.
A testowano przed świętami może się uda 🥰 jedna apka owu 7 druga 13 pokazuje 😂🙈 i mam nadzieję, że nie znów w 29dc 😂🙈.
ja oczywiście bym chciała zajść i móc powiedzieć o tym rodzicom i najbliższej rodzinie w święta (bo napewno jakby coś się udało to powiem tylko najbliższym). Ale nie mam większych nadziei na to 😅

W ogóle nie ogarnięta jestem, bo chciałam spojrzeć na listę kto nam testuje jutro i dziś 😂😂 i szok, patrzę, że na jutro jestem wpisana na testowanie 😂😂🙈 zapomniałam kompletnie o tym haha, ale sikne sobie co mi szkodzi jak 🩸 nadal się nie rozkręciło😂, o ile przyjdą mi testy to nasikam😂, bo myślałam, że mam ostatni test w domu, ale no się przeliczyłam 😂😂🤷‍♀️. Zamówiłam już na początku tygodnia, ale widzę, że inpost ma jakieś opóźnienia 🤷‍♀️.

reklama
ja oczywiście bym chciała zajść i móc powiedzieć o tym rodzicom i najbliższej rodzinie w święta (bo napewno jakby coś się udało to powiem tylko najbliższym). Ale nie mam większych nadziei na to 😅
Ja Ci bardzo życzę żeby te święta były dla was inne 🙂 Wiem, że już ponad 2 lata się staracie a bardziej bliżej 3. Ciebie i Zazu jakoś najbardziej zapamiętałam z poprzednich wątków

Do góry